ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران

تاخیر در اعلام طرح آمریکایی «معامله قرن»

فرستاده رئیس‌جمهوری آمریکا در امور به اصطلاح خاورمیانه، از احتمال تاخیر در اعلام طرح ادعایی واشنگتن برای صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی، موسوم به «معامله قرن»، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جیسون گرینبلات» فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا در امور صلح خاورمیانه، روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه عبری‌زبان «جروزالم پست»، اعلام کرد، احتمال دارد طرح «معامله قرن» بعد از تشکیل کابینه جدید اسرائیل رونمایی شود.

 

گرینبلات گفت: «بعد از تاخیر اخیر موعد اعلام طرح معامله قرن به دلیل انتخابات اسرائیل در آوریل گذشته، دولت ترامپ تاکنون موعد معینی را برای آن مشخص نکرده است.»

 

دولت آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که یک کنفرانس بین‌المللی با هدف تشویق برای سرمایه‌گذاری اقتصادی در اراضی فلسطینی ماه ژوئن در منامه بحرین برگزار می‌شود. در حالی که برخی از کشورها از جمله عربستان و امارات از مشارکت در این کنفرانس خبر داده‌اند، فلسطینیان اعلام کرده‌اند در کنفرانس اقتصادی بحرین حضور نخواهند یافت.

 

این دیپلمات آمریکایی در گفت‌وگوی خود با جروزالیم پست، این مساله را نیز خاطرنشان کرد که انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا و برگزاری رقابت‌های انتخاباتی در روند برنامه صلح خاورمیانه هرگز تغییری ایجاد نخواهد کرد و رئیس‌جمهوری کاملا به آن توجه دارد.

 

دولت آمریکا از زمان ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در اوایل سال 2017، در حال تدوین طرح سیاسی در خاورمیانه به‌نام «معامله قرن» است ولی تا کنون بندهای آن را فاش نکرده است. این طرح از سوی رژیم‌های عربستان، امارات، مصر و برخی کشورهای عربی حمایت می‌‌شود و گفته می‌شود طرح مذکور، فلسطینیان را مجبور خواهد کرد امتیازاتی به‌نفع اسرائیل، به‌ویژه درباره وضعیت شهر قدس و حق بازگشت آوارگان ارائه دهند.

 

گرینبلات از اظهارات «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی، که مدعی شده است اسرائیل حق الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری را دارد، حمایت کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار