سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

آمریکا خدمه پرواز مرگبار فرودگاه کابل را تبرئه کرد

آمریکا خدمه پرواز مرگبار فرودگاه کابل را تبرئه کرد نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که خدمه هواپیما مقصر مرگ غم‌انگیز افغان‌ها در جریان عملیات پرآشوب خروج از افغانستان در سال گذشته نبوده‌اند و عملکردشان مناسب بوده است؛ زمانی که تعدادی شهروند افغان مستاصل از یک هواپیمای نظامی در حال پرواز آویزان شده بودند و همه آن‌ها یا بر اثر سقوط و یا گیر کردن در بین چرخ‌های هواپیما کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آن استفانک، سخنگوی نیروی هوایی آمریکا در بیانیه‌ای گفت: نتیجه تحقیقات درباره مرگ غم‌انگیز این افغان‌ها مشخص کرد که تصمیم خدمه این هواپیما در بلند شدن سریع از روی باند فرود هنگامی که با وضعیت امنیتی وخیم بی‌سابقه‌ای مواجه شده بودند، کاملا درست و منطقی بوده است.

تصاویر و گزارش‌های منتشر شده از آن روز نشان می‌دهد که افغان‌هایی که در فرودگاه بین‌المللی حامد کرزای کابل ازدحام کرده بودند، وحشت‌زده تنها تلاش می‌کردند که از افغانستان که تحت کنترل طالبان درآمده بود، فرار کنند.

این هواپیمای ترابری سی-۱۴ در حالی که روی باند پرواز قرار داشت توسط افغان‌ها محاصره شده بود و به گفته مقامات ارتش، خدمه این هواپیما نگران بودند که هواپیما در بین این جمعیت گرفتار شود و به همین خاطر تصمیم گرفتند تا فورا هواپیما را به پرواز درآورند.

هنگامی که این هواپیما در قطر فرود آمد، بقایای انسانی از بین چرخ‌های هواپیما کشف شد.

استفانک گفت: این یک رویداد غم‌انگیز بود و همدردی خودمان را با خانواده‌های این افراد ابراز می‌کنیم. دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی آمریکا این رویداد را بررسی کرده و سپس پرونده را به مقامات قطری محول کرد که از انجام تحقیقات بیشتر امتناع کردند. توانایی پرواز و قدرت تصمیم‌گیری سریع خدمه این هواپیما باعث شد تا جان خدمه و هواپیمایشان تضمین شود. این خدمه پرواز پس از سپری کردن دوره درمان به خاطر این تجربه بی‌سابقه، مجددا بر سر کار خود بازگشتند.

هنوز تعداد دقیق کشته‌شدگان این واقعه مشخص نیست./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار