سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

معاون عملیات پدافند ارتش: دشمنان حتی توان ارزیابی حمله به ایران را هم ندارند

معاون عملیات پدافند ارتش: دشمنان حتی توان ارزیابی حمله به ایران را هم ندارند معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه دشمنان توان ارزیابی حمله به ایران اسلامی را ندارند، اظهار داشت: لحظه‌ای غفلت و تجاوز علیه کشورمان با پاسخ کوبنده و فراموش نشدنی رزمندگان پدافند هوایی ارتش مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ دوم ستاد محسن یوسفی خوش‌قلب معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز ۲۵ خرداد از منطقه پدافند هوایی شمال بازدید کرد و در این بازدید توان رزمی، آمادگی دفاعی، میزان سرعت عمل و هوشیاری فرماندهان و کارکنان این منطقه پدافندی را در برابر هرگونه تهدید و جنگ هیبریدی-ترکیبی دشمن مورد ارزیابی قرار داد.

 

امیر یوسفی خوش‌قلب در این بازدید گفت: پدافند هوایی ارتش با به کارگیری راهبرد‌های عملیاتی، تاکتیکی، خلاقانه و نیز ناشناخته از دید دشمن در ابعاد مختلف و پیچیده، اقتداری شگرف را در سطح منطقه بدست آورده است که ماحصل همین اقتدار موجب توسعه کشور و ایجاد امنیت پایدار شده است.

 

معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان با بیان اینکه امروز در مجموعه‌ی پدافند هوایی شاهد رشد جهشی و پیشرفت لحظه‌ای علوم پدافندی هستیم، خاطرنشان کرد: دشمنان توان ارزیابی حمله به کشورمان را ندارند و دچار سردرگمی شده اند. چرا که لحظه‌ای غفلت و تجاوز بر علیه کشورمان با پاسخ کوبنده و فراموش نشدنی رزمندگان پدافند هوایی ارتش از جای جای ایران پهناور را به دنبال خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار