عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود

فرمانده کل سپاه: سیمای جنگ‌ها با فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است

سرلشکر سلامی گفت: امروز سیمای جنگ‌ها با طلوع فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است و هر پدیده قابل تشخیصی به سرعت منهدم می‌شود، لذا آمادی که بر پایه اقلام بزرگ و وسیع باشد در جنگ محکوم به فنا و نابودی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز (چهارشنبه) در اولین همایش سراسری آماد و پشتیبانی دفاعی در گام دوم انقلاب که در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین برگزار شد، اظهار داشت: وقتی از گام دوم انقلاب سخن می‌گوییم مهم‌ترین ویژگی آن تمدنی بودن است، زیرا از شاخصه اصلی یک تمدن، دارا بودن سطح تفکر و اندیشه و هنر و دانش و فناوری است؛ شاخصه اصلی تمدن یعنی قابلیت ارائه مدل و الگو برای ترسیم هندسه جهان در ابعاد مختلف است لذا با این مشخصات وارد گام دوم می‌شویم.

 

وی افزود: تلاش‌هایی که دشمنان علیه ایران انجام می‌دهد برای ممانعت از ظهور تمدن جدیدی است که شعائر آن عدالت، آزادی، کرامت انسان، ارزش‌های اخلاقی و الهی است.

 

فرمانده کل سپاه بیان داشت: حال وقتی صحبت از آماد و پشتیبانی در گام دوم می‌کنیم عنصر اصلی آن بروز بودن و نو شدن در همه ابعاد است؛ امروز شاهد تغییر سیمای جهان از منظر دانش و فناوری و هنر مدیریت هستیم، زیرا جهان، جهان ارتباط کامل در زمان حقیقی و عصر سیطره پر شتاب نرم‌افزار‌هاست.

 

وی افزود: امروز سیمای جنگ‌ها با طلوع فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است و هر پدیده قابل تشخیصی به سرعت منهدم می‌شود، لذا آمادی که بر پایه اقلام بزرگ و وسیع باشد در جنگ محکوم به فنا و نابودی است به همین علت همه آماد‌ها به‌صورت توزیعی نه متمرکز در دستور کار قرار گرفته است.

 

سرلشکر سلامی گفت: در این شرایط ما نیازمند تحرک هستیم یعنی هر چقدر اقلام در انبار‌ها کمتر باشد، مطلوبتر است، چون این کمک می‌کند به اینکه دشمنی که از انوع پهپاد‌ها استفاده می‌کند مجبور می‌شود در چندین نقطه تلاش کند صدمه بزند.

 

وی با ذکر مثالی در این رابطه توضیح داد: زمانی که عراق به کویت حمله کرد، آمریکا در چنگ با عراق از ۳۷ پلی که از بغداد به سمت کویت وجود داشت ۳۶ پل مورد اصابت قرار داد و چون ارتش صدام بر اساس تمرکز آمادی فعالیت می‌کرد نتوانست نیرو‌های خود را پشتیبانی کند و این عاملی شد تا شکست را بپذیرد؛ پس اخلال آمادی از حمله بیشتر تاثیرگذار است و این یعنی توجه دادن به برنامه ریزی که طی آن آماد از خدمات رسانی قطع نشود به عنوان مثال کندی حرکت روسیه در جنگ با اکراین ناشی از کندی در آماد آن‌هاست.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ویژگی اصلی آماد هوشمندی است و به غیر از این موفقیت امکان‌پذیر نیست، افزود: هر چه پیشرفته‌تر شویم وسایل برای استفاده کوچک‌تر و سبک‌تر می‌شود و این در پشتیبانی از نیرو‌ها تاثیرگذار است؛ البته در این شرایط تحریم نیرو‌های آماد شرافتمندانه کار کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر