ادعای ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در حمله به ادنوک ادعای اسرائیل مبنی بر ترور فرمانده نیروی رضوان در لبنان واکنش انگلیس به سخنان نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی بریتانیا» سخنگوی وزارت خارجه: توافق با عمان حاصل شد / بخش دفاعی و امنیتی در مذاکرات مشارکت فعال داشتند آمریکا بیش از ۴۰ کشور را به انتقال کالاهای چینی برای دور زدن تعرفه‌ها متهم کرد رسانه عبری: قرارداد فروش اف 35 به ترکیه به بن بست رسید عملیات حشد شعبی برای سرکوب بقایای تروریسم در صحرای غربی عراق روسیه: منطق آمریکا درباره تنگه هرمز قابل درک نیست استراتژی جدید ترامپ: هیچ کاری نکن! مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است آیا «هواپیمای طعمه» دلیل استعفای سخنگوی ترامپ بود؟ معاون ترامپ هدف تازه‌ای برای جنگ با ایران تراشید جروزالم پست: اسرائیل از سرعت بازسازی در ایران شوکه شده است آمریکا در باتلاق ایران؛ آیا واشنگتن راه خروجی دارد؟ مسدود شدن حساب کاربری «یحیی سریع» در شبکه اجتماعی «ایکس» 2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد

احضار سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو

احضار سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو بنابر گزارش این رسانه عبری، روسیه از سفیر تل‌آویو درباره حمله اخیر به فردوگاه بین‌المللی دمشق توضیح خواسته است و توجیه حمله به باند فرود فرودگاه دمشق را قانع‌کننده ندانسته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه عبری‌ «یدیعوت آحارانوت»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از احضار «اسحاق بن زوی» سفر رژیم صهیونیستی در روسیه خبر داد.

بنابر گزارش این رسانه عبری، روسیه از سفیر تل‌آویو درباره حمله اخیر به فردوگاه بین‌المللی دمشق توضیح خواسته است و توجیه حمله به باند فرود فرودگاه دمشق را قانع‌کننده ندانسته است.

همزمان با این گزارش، پایگاه خبری شبکه «المیادین» به نقل از وب‌سایت وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد که «میخائیل بوگدانف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور از حمله تل‌آویو به فرودگاه دمشق ابراز نگرانی کرده است.

بنابر این گزارش، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: « [بوگدانف] نگرانی عمیق خود را در قبال حمله نیروی هوایی اسرائیل در تاریخ دهم ژوئن به فرودگاه غیرنظامی دمشق ابراز کرده است؛ حمله‌ای که باعث خسارت به باند فرود، تجهیزات، ساختمان‌های ناوبری و آسیب رسانی به پروازهای غیرنظامی و بین‌المللی شد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: « [بوگدانف] به سفیر [تل‌آویو] ابلاغ کرد که توجیه طرف اسرائیلی درباره حمله هوایی به فرودگاه بین‌المللی دمشق قانع‌کننده به نظر نمی‌آمد و مسکو منتظر توضحات بیشتری از جمله درباره چارچوب مکانیسم موجود میان روسیه و اسرائیل برای جلوگیری از وقوع حوادث خطرناک در قبال سوریه است.»

طبق این گزارش، روسیه همچنین اشاره کرد که سیاستی را دنبال می‌کند که اجازه تبدیل شدن خاک سوریه به «میدانی برای درگیری مسلحانه با طرف سوم» را نمی‌دهد. مسکو در عین حال بر لزوم احترام به تمامیت ارضی سوریه و حاکمیت این کشور تأکید کرد.

وزارت امور خارجه روسیه، جمعه گذشته، به شدت حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی دمشق را محکوم کرده بود.

در حمله اخیر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی دمشق،‌ خسارات فراوانی به این فرودگاه وارد شد و وزارت حمل و نقل سوریه از تعلیق پروازها تا اطلاع‌ ثانوی خبر داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار