دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود

برای خروج از NPT در مجلس بحثی نشده است

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت:فعلا برای خروج از NPT در مجلس بحثی نشده است این موضوع را باید سیاست‌های کلی نظام مشخص کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن همتی عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به صدور قطعنامه علیه کشورمان در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: صدور این قطعنامه علیه کشورمان با همکاری سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) و با همراهی آمریکا و فشار لابی صهیونیست قابل پیش‌بینی بود.

 

وی با بیان اینکه طرف‌های اروپایی مذاکرات هسته‌ای عملاً هیچ کاره و دنبال‌رو سیاست‌های آمریکا هستند، ادامه داد: در مذاکرات هسته‌ای ایران و طرف‌های غربی در آن سوی میز مذاکره آمریکا تمام سیاست‌ها را اعلام می‌کند و همه‌کاره است و اروپایی‌ها از خود اختیاری ندارند.

 

نماینده تکاب و شاهین‌دژ در مجلس با تاکید براینکه عدم پذیرش شروط ایران از سوی طرف‌های غربی برای احیا برجام منجر به این شده که روند مذاکرات به کندی پیش‌ برود، اضافه کرد: ایران در مذاکرات 2 شرط لغو تحریم‌ها و راستی‌آزمایی را مطرح کرد که طرف‌های غربی آن را تاکنون نپذیرفته‌اند که این موضوع باعث شده که روند مذاکرات به صورت مطلوبی دنبال نشود.

 

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس تصریح کرد: غربی‌ها در مذاکرات به دنبال رسیدن به توافق نیستند و مذاکره را دست‌آویزی برای اجماع جهانی علیه ایران تبدیل کرده‌اند.

 

همتی با بیان اینکه متاسفانه امروز شورای حکام آژانس بین‌المللی و سایر نهادهای بین‌المللی به دنبال نوکری آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و عملاً هیچ‌کاره هستند، عنوان کرد: نمونه این موضوع هم سفر آقای گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرزمین‌های اشغالی پس از سفر به تهران بود.

 

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که شروط ایران در مذاکرات پذیرفته نشود توافقی حاصل نمی‌شود، اظهار کرد: اگر توافقی هم صورت گیرد قطعا یکطرفه است که ایران دیگر زیربار هیچ توافق یک‌طرفه‌ای که همراه با زور و تهدید باشد نمی‌رود.

 

نماینده تکاب در مجلس درباره بحث‌های مطرح شده در رسانه‌ها برای خروج ایران از NPT پس از صدور قطعنامه علیه کشورمان در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: فعلا در این زمینه در مجلس بحثی نشده است این موضوع را باید سیاست‌های کلی نظام مشخص کند و در صورت صلاحدید این اقدام انجام می‌شود.

 

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس درباره اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کشورمان، اظهار کرد: آمریکایی‌ها از یک سو بحث از مذاکره را مطرح می‌کنند و از سوی دیگر تحریم‌های را علیه کشورمان اعمال می‌کند که این دو موضوع بی‌اعتمادی ملت ایران به واشنگتن را بیش از گذشته می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر