تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

مصباحی مقدم: ایران برای پیشرفت کارها و برنامه‌ها معطل نتیجه مذاکرات نمی‌ماند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران برای پیشرفت کارها و برنامه‌هایش معطل نتیجه مذاکرات نمی‌ماند، گفت: آقای رئیسی هم مکرراً اعلام کرده که ما برای پیشرفت برنامه‌ها معطل مذاکرات نخواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  رهبر معظم انقلاب در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در فروردین ماه سال جاری با بیان اینکه "در برنامه‌ریزی‌ها مطلقاً معطل مذاکره نشوید" تاکیدکردند: این‌جور نشود که اگر مذاکرات به نتایج مثبت یا نیمه مثبت یا منفی رسید، در کار شما خللی ایجاد شود؛ کار خودتان را بکنید.

 

حجت‌الاسلام‌ غلام‌رضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: رهبر انقلاب پیش‌تر هم به این نکته تاکید کرده بودند و همواره به مسئولان درباره بدعهدی غرب و امریکا هشدار داده اند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پیشرفت کارها و برنامه‌هایش را به نتیجه مذاکرات موکول نمی‌کند، گفت: آقای رئیسی هم مکرراً اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نخواهد شد و با تکیه بر توان داخلی و تعامل با کشورهای همسایه کار را پیش خواهد برد.

 

وی افزود: این بدان معناست که دولتمردان، مجلس، قوه قضائیه، نیروهای مسلح و همه دستگاه‌ها باید فعالیت‌های خودشان را با تمام توان بر این مبنا بگذارند که چه مذاکرات به نتیجه برسد چه نرسد، سعی کنند و تلاش کنند که مشکلات کشور برطرف و حل شود و مسائل به گفتگوها و مذاکرات گره نخورد.

 

وی افزود: دولت قبل معتقد بود اگر مذاکرات به نتیجه برسد، به ما واکسن می‌دهند و مشکل آب خوردن نیز حل می‌شود! این اشتباه بزرگی بود که در دولت قبل مسئولان داشتند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مراد رهبر انقلاب از این جمله که فرمودند "در برنامه‌ریزی‌ها مطلقاً معطل مذاکره نشوید"، این است که مسئولان باید برنامه های خودشان را با شدت و قوت ادامه دهند و کوتاه نیایند و به این انتظار نباشند که مذاکرات به جایی می رسد و مشکلات ما از آن طریق حل شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار