توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

ورود هواپیما‌های آتش نشان به کشور برای مهار آتش جنگل‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اگر هواپیمای جدیدی که برای آتش سوزی وارد کشور شده بتواند آزمایش‌های مورد نظر را با موفقیت طی کند ۴ فروند دیگر از این نوع هواپیما را وارد ناوگان مقابله با بحران آتش سوزی جنگل‌ها خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با اشاره به وظایف سازمان‌ها در قبال مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها، اظهار کرد: خوشبختانه در قانون مدیریت بحران برای هر سازمانی وظیفه‌ای تعیین شده و یکی از این وظایف به عهده وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح است که ناوگان هوایی را باید آماده کنند و الحمدلله در سطح آمادگی بسیار بالایی قرار دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ظرفیت ناوگان هوایی برای مقابله با آتش سوزی در جنگل‌های کشور تقویت شده، خاطرنشان کرد: اخیراً هواپیمای جدیدی برای مقابله با آتش سوزی در جنگل‌های به ویژه جنگل‌های بلوط اختصاص داده ایم که این هواپیما برای تمرین آماده است، سطح آمادگی این هواپیما طی هفته‌های آینده برای مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها بررسی خواهد شد.

نامی ادامه داد: اگر هواپیمای جدیدی که برای آتش سوزی وارد کشور شده بتواند آزمایش‌های مورد نظر را با موفقیت طی کند ۴ فروند دیگر از این نوع هواپیما را وارد ناوگان مقابله با بحران آتش سوزی جنگل‌ها خواهیم کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان برخی ظرفیت‌های دیگر ستاد برای مقابله با آتش سوزی جنگل‌ها، عنوان کرد: در تلاشیم تا ناوگان هلی کوپتری را نیز مشخص کنیم، مثلا برای برخی مناطق صعب العبور حتما باید آب با بالگرد و یا هواپیما بر روی آتش ریخته شود که این اقدام نیز در حال انجام است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار