رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مقام صهیونیست: اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند

مقام صهیونیست: اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند دو ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی با اعتراف به قدرت روزافزون مقاومت در منطقه اعلام کردند که سیاست‌های اسرائیل شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اعترافات محافل و کارشناسان و همچنین افسران ارتش رژیم صهیونیستی به تضعیف بازدارندگی این رژیم و همچنین ناتوانی آن در ورود به هر جنگی در آینده، این بار ۲ ژنرال در تیپ ذخیره ارتش رژیم اشغالگر درباره قدرت روزافزون گروه‌های مقاومت از جمله جنبش حماس فلسطین و حزب الله لبنان و شکست سیاست‌های اسرائیل در برابر آن‌ها صحبت و ابراز نگرانی کردند.

«تسویکا فوگل» افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای است، حزب الله و حماس نیز همچنان به رشد و پیشرفت خود ادامه می‌دهند و این در حالی است که ما به خودمان دلداری می‌دهیم و می‌گوییم که اوضاع آرام است. انگار فراموش کرده ایم که دیگر آن گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم در اسرائیل بگردیم و احساس امنیت شخصی اسرائیلی‌ها بسیار کاهش یافته است. ما از منطقه النقب در اراضی ۱۹۴۸ غافل شده‌ایم و در جبهه شمالی نیز نمی‌توانیم به راحتی حرکت کنیم.

وی افزود: واقعیت هرروز به صورت ما سیلی می‌زند. بیش از ۱۰ هزار موشک حماس و ۱۶۰ هزار موشک از سوی حزب الله به سمت اسرائیل نشانه گرفته شده است. آیا ما منتظریم که این موشک‌ها زنگ بزنند؟ (همچنان در انبار بمانند و شلیک نشوند؟). ما می‌دانیم که این موشک‌ها زنگ نمی‌زنند و در نهایت به سمت اسرائیل پرتاب خواهند شد؛ بنابراین به جای هشدار‌های جنگی و اطمینان از آرامش و خودکفایی باید مراقب آینده خود باشیم.

«کوبی ماروم» دیگر افسر ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم اعلام کرد که جنبش حماس در نوار غزه در همه عرصه‌ها بر اسرائیل پیروز شده است. یک مشکل بزرگ در سیاست ما مقابل حماس وجود دارد. امتیازاتی که حماس توانسته دریافت کند بی‌سابقه بوده است، سیاست اسرائیل باید تغییر کند؛ چرا که رهبری حماس در همه عرصه‌ها پیروز شده است.

وی افزود، در جنگ با حماس اهمیت نبرد در سطح افکار عمومی کمتر از تقابل نظامی نیست؛ چرا که اسرائیلی‌ها احساس امنیت ندارند. این در شرایطی است که حماس به راحتی در حال بازسازی مناطق تخریب شده نوار غزه بر اثر جنگ سال گذشته می‌باشد.

این درحالی است که روز گذشته نیز «عاموس یادلین» رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی این رژیم درباره چالش‌های بزرگ و نگران کننده اسرائیل در پایان سال صحبت کرد که مربوط به هراس صهیونیست‌ها از قدرت ایران و حزب الله است.

وی در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه اسرائیل در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران دچار سردرگمی شده است گفت، تقابل در جبهه‌های مهم برای ما نگران کننده خواهد بود و ما در شرایطی هستیم که نمی‌دانیم به چه سیاستی روی بیاوریم. اما دومین موضوع نگران کننده که سران اسرائیلی به آن توجه کافی نکرده‌اند مسئله پروژه دقت و موشک‌های نقطه زن حزب الله است، چرا که جبهه دوم رویارویی ما با حزب الله لبنان خواهد بود و جبهه سوم سوریه است. من در حال تماشای سیاست داخلی اسرائیل هستم و نمی‌دانم که واقعاً اسرائیل به کجا می‌رود و ما تا پایان سال چالش‌های بسیار بزرگی داریم./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل امنیت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار