جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

ادعاهای ضد ایرانی بن سلمان و السیسی

ادعاهای ضد ایرانی بن سلمان و السیسی بن سلمان و السیسی با بیان ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران تصریح کردند بر سر حمایت از تلاشهای بین‌المللی برای آنچه «جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای» خوانده شده توافق کرده‌اند. آنها گفته‌اند باید تهران را به پایبندی به اصول بین‌المللی تشویق کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۴۰۶

محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی امروز سه‌شنبه پس از سفر به مصر با عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور دیدار کرد.

طرفین پس از پایان این نشست، بیانیه مشترکی منتشر و تأکید کردند که بر سر افزایش همکاری اقتصادی بین دو کشور به توافق رسیده‌اند.

شبکه خبری العربیه ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، بن سلمان و السیسی همچنین بر سر تقویت و تحکیم روابط دوجانبه با هم به توافق رسیدند و درباره مسئله فلسطین نیز مدعی شدند که این قضیه باید از طریق راهکار دو دولتی حل شود.

مصر و عربستان با این ادعا که حمایت از نهاد موسوم به «شورای ریاستی» یمن، به حل سیاسی بحران این کشور کمک خواهد کرد، از آتش‌بس در یمن حمایت کردند. این در حالی است که دولت صنعاء این شورا را قبول ندارد.

بن سلمان و السیسی همچنین با بیان ادعاهای اثبات‌نشده علیه ایران تصریح کردند بر سر حمایت از تلاشهای بین‌المللی برای آنچه «جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای» خوانده شده توافق کرده‌اند. آنها گفته‌اند باید تهران را به پایبندی به اصول بین‌المللی تشویق کرد.

این در حالی است که جمهوری اسلامی بارها تأکید کرده است که در پی دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب هم چنین سلاحی را از نظر شرعی حرام اعلام کرده است.

السیسی و بن سلمان در این بیانیه، به مسئله تشکیل دولت جامع در عراق اشاره و ادعا کردند که از تشکیل دولتی برای عراق حمایت می‌کنند که امنیت و ثبات را برای ملت این کشور به ارمغان بیاورد.

در پایان این بیانیه، ریاض و قاهره مدعی شدند که در پی امنیت، ثبات و تمامیت ارضی لبنان هستند، ولی در عین حال ادعا کردند که لبنان نباید «نقظه آغازی برای هر گونه اقدام تروریستی» باشد.

ولی‌عهد عربستان امروز در کاخ الاتحادیه با رئیس جمهور مصر دیدار کرد. السیسی در این دیدار بر پایبندی قاهره به موضع ثابت خود در خصوص امنیت خلیج فارس تأکید کرد و آن را جزئی از امنیت ملی مصر برشمرد/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار