سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سرلشکر سلامی: اجازه نمی‌دهیم دست دشمن به حریم امنیت ما برسد

سرلشکر سلامی: اجازه نمی‌دهیم دست دشمن به حریم امنیت ما برسد سرلشکر سلامی گفت: با خدمت به مردم و روحیه فداکاری اجازه نمی‌دهیم که دست دشمن به حریم امنیت ما برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه و فرمانده قرارگاه ثارالله تهران در آیین گرامیداشت سی امین سالگرد صدور فرمان تاسیس قرارگاه ثارالله تهران از سوی فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و تجلیل از خانواده های معظم شهدای این قرارگاه با اشاره به اینکه در دنیا یک نقطه مرکزی تدبیر، الهام، آگاهی، حرکت و راهبرد وجود دارد که با دنیای کفر و الحاد ستیز می کند ، گفت: دشمن این نقطه را شناسایی کرده و می داند که تحمیل شکست های پی در پی آنها بویژه در بلاد اسلامی از این نقطه است .

 

وی افزود: دشمنان دریافته اند که شیب شتاب دار نزول قدرت آنها از این نقطه سرچشمه می گیرد و به همین جهت این نقطه، نقطه تقابل تمام دشمنی ها و همگرایی های شیاطین عالم و نقطه ای است که در آن همه توطئه هاخنثی می شود و آن شهر تهران است.

 

سرلشکر سلامی از تهران به عنوان لنگرگاه آرامش و ثبات انقلاب و جامعه نام برد و افزود: تهران شهری با دامنه های بین المللی و تاثیرات جهانی و نیز با مردمانی آگاه و بصیر است که سختی‌ها را با قدرت آگاهی و ایمان و تحمل پشت سر گذاشته اند.

 

وی با بیان اینکه دشمنانی که ارزش‌های ما را تحریف می کنند به دنبال این هستند که آستانه تحمل مردم را کاهش دهند ، تسلیم را نسخه دشمن برای ملت ایران نامید و گفت: آنها دشمن هویت ،عزت ،استقلال، آزادی ،شرف و کرامت ما هستند و هرگز نسخه سعادت ملت ایران را تجویز نمی کنند .

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مردم ایران می‌دانند که آنچه در ذهن رهبر معظم انقلاب می‌گذرد چیزی جز سعادت، پیشرفت، امنیت، استقلال، آزادی و حرمت این جامعه نیست تصریح کرد: قدرت فیزیکی یک نظام خوب است اما اگر حکمت رهبری پشت آن نباشد آن قدرت به عکس خود تبدیل می شود مانند آمریکا که فاقد یک رهبر با روحیه کاریزما بوده و از قدرت حکمت برخوردار نیست و همین امر باعث فرسایش روح جامعه می شود.

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه باید تولید امنیت کنیم نه اینکه مانع ناامنی بشویم، افزود: تولید امنیت به این معنا است که امنیت آن قدر بزرگ وریشه‌دار باشد که هیچ چیز قادر به برهم زدن آن نشود، در حالی که جلوگیری از ناامنی آخرین مرحله از تلاش است و ما به بهترین روش می اندیشیم و آن روش تولید امنیت است.

 

فرمانده قرارگاه ثارالله تهران با بیان اینکه دشمن بر طبل تحریک اذهان مردم می کوبد ،گفت: همه دستگاه ها باید تلاش خود را برای تولید امنیت انجام دهند تا مردم تلاش ها را در میدان ببینند.

سرلشکرسلامی در پایان از مردم به عنوان کلید واژه قدرت نام برد و گفت : با خدمت به مردم، روحیه فداکاری و گذشت اجازه نمی‌دهیم که دست دشمن به حریم امنیت ما برسد و امنیت را مردمی می کنیم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار