کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

زلنسکی: آفریقا گروگان جنگ روسیه در اوکراین شده است

ولودیمر زلنسکی رییس جمهور اوکراین گفت که آفریقا در گروگان حمله روسیه به اوکراین قرار گرفته است که باعث کمبود مواد غذایی و ترس از بحران غذایی در آفریقا شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، زلنسکی دوشنبه شب خطاب به اتحادیه آفریقا افزود: این جنگ ممکن است برای شما و کشورهایتان بسیار دور به نظر برسد، اما قیمت مواد غذایی که به طرز فاجعه‌باری در حال افزایش است قبلاً (جنگ) را به خانه‌های میلیون‌ها خانواده آفریقایی کشانده است.

زلنسکی خاطر نشان کرد: سطح ناعادلانه قیمت مواد غذایی که توسط جنگ روسیه تحریک شده است، به طرز دردناکی در تمام قاره‌ها احساس می‌شود و متأسفانه این می‌تواند یک مشکل خاص برای کشور‌های شما باشد.

رییس جمهوری اوکراین تاکید کرد: اگرچه بحران جهانی غلات تا زمانی که روسیه به جنگ استعماری خود پافشاری می‌کند، ادامه خواهد داشت، اما اوکراین تمام تلاش خود را می‌کند تا بنادر را آزاد و در عین حال تلاش می‌شود یک زنجیره تامین لجستیکی جدید برای ۲۵ میلیون تن غلات مسدود شده در داخل مرز‌های خود بسازد.

زلنسکی همچنین پیشنهاد گفتگو در مورد "کنفرانس سیاسی و اقتصادی بزرگ" برای آغاز روابط بین اوکراین و آفریقا را ارائه کرد.

سخنان رییس جمهور اوکراین در حالی عنوان می‌شود که دمیتری پولیانسکی معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد با رد ادعا‌های کی یف گفت: بحران غذایی به دلیل عملیات نظامی روسیه در اوکراین تشدید نشده است.

پیش از این نیز دمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به قرار داشتن جهان در آستانه بحران گسترده غذا، اوکراین و اعمال محدودیت‌های غیرقانونی غرب بر روسیه را مسؤول این چالش بزرگ برشمرد.

بر اساس گزارش سازمان ملل، جنگ در اوکراین موجب شده است قیمت مواد غذایی در سراسر جهان به بالاترین سطح برسد. یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر در جهان که یک سوم آن‌ها زیر خط فقر به سر می‌برند، بشدت در معرض کمبود و قطع مواد غذایی، انرژی و سیستم‌های مالی هستند که منجر به افزایش فقر و گرسنگی بیشتر می‌شود.

۳۶ کشور برای تأمین و واردات بیش از نیمی از گندم مورد نیاز خود بر روی روسیه و اوکراین حساب می‌کنند. این کشور‌ها شامل برخی از فقیرترین و آسیب پذیرترین کشور‌های جهان هستند.

بر اساس گزارش سازمان ملل، قیمت‌ها بر اثر جنگ اوکراین بالا رفته است. در این میان قیمت نفت با افزایش بیش از ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته و قیمت گاز طبیعی با افزایش ۵۰ درصدی در مقایسه با چندین ماه گذشته رو به رو شده است. قیمت کود‌های کشاورزی نیز ۲ برابر قبل شده است.

تورم در حال افزایش بوده و خریداری انرژی، روندی فرسایشی پیدا کرده و پیشرفت و توسعه متوقف شده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار