ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

زلنسکی: روسیه به دنبال ویرانی کامل منطقه دونباس است

زلنسکی: روسیه به دنبال ویرانی کامل منطقه دونباس است رئیس‌‌جمهور اوکراین مدعی شد حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای موسکو با هدف تخریب کل منطقه دونباس صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 23
کد خبر: ۱۳۹۵۹۹

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌‌جمهور اوکراین با طرح این ادعا که حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای موسکو با هدف تخریب کل منطقه دونباس صورت گرفته است، از همپیمانان اوکراین خواست که به ارسال تسلیحات سنگین برای مقابله با روسیه در میدان نبرد سرعت بخشند.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، «اولکسی آرستوویچ» مشاور زلنسکی تصریح کرد که نبرد برای شهرهای دوقلوی «سورودونتسک» و «لیسیچانسک» در منطقه لوهانسک اوکراین در حال وارد شدن به «قله وحشتناک» است.

رویترز در گزارش خود نوشت که روسیه به دنبال تصرف هر دو منطقه لوهانسک و دونتسک است که منطقه دونباس - قلب صنعتی این کشور - را تشکیل می‌دهند.

طبق این گزارش، رهبران اروپایی امروز (پنجشنبه) در جبهه دیپلماتیک طی نشستی در بروکسل رسماً اوکراین را در مسیر طولانی عضویت در اتحادیه اروپا قرار خواهند داد. گرچه این یک حرکت عمدتاً نمادین است اما با هدف تقویت روحیه اوکراین صورت خواهد گرفت.

زلنسکی در یک سخنرانی ویدیویی که اوایل پنجشنبه منتشر شد، با تکرار درخواست برای ارسال سلاح‌های بزرگ‌تر و سریع‌تر گفت: «ما باید سرزمین خود را آزاد کنیم و به پیروزی برسیم، اما سریع‌تر، خیلی سریع‌تر».

وی ادامه داد: «حملات هوایی و توپخانه‌ای گسترده‌ای در دونباس انجام می‌گیرد. هدف اشغالگران در این جا تغییر نکرده است. آن‌ها می‌خواهند گام به گام، کل دونباس را نابود کنند».

رئیس‌جمهور اوکراین تصریح کرد: «به همین دلیل است که ما بارها و بارها بر تسریع عرضه تسلیحات به اوکراین تأکید کرده‌ایم. آن چه که به سرعت مورد نیاز است، برابری در میدان جنگ است تا این گروه شیطانی را متوقف کنیم و آن را به خارج از مرزهای اوکراین برانیم».

شبکه «بی بی سی» نیز در این خصوص گزارش کرد، مقام‌های اوکراینی گفته‌اند که همچنان بخش‌هایی از دو شهر سورودونتسک و لیسیچانسک در شرق اوکراین را در اختیار دارند، اما نیروهای روسی در حال پیشروی در منطقه هستند.

روز گذشته (چهارشنبه) نیز کی‌یف گزارش کرد که نیروهای روس بار دیگر به «خارکیف» واقع در شمال اوکراین حمله کرده‌اند.

روسیه در پنجم اسفندماه ۱۴۰۰ به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین به این کشور اروپایی حمله کرد و از آن زمان کشورهای غربی با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زدند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده