کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

جزئیات حمله به یک آمبولانس در حومه مشهد

جزئیات حمله به یک آمبولانس در حومه مشهد مسئول روابط‌عمومی اورژانس مشهد از دستگیری عامل حمله به یک آمبولانس در بخش رضویه در حومه مشهد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد علیشاهی اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۱ ظهر روز گذشته درخواست اعزام آمبولاس برای یک مشاجره خانوادگی در بخش رضویه در جاده مشهد به سرخس می‌شود. متاسفانه پس از رسیدن آمبولانس به محل مورد نظر ناگهان مردی از خانه خارج می‌شود و به یکباره با یک چوب به آمبولانس حمله‌ور می‌شود و خسارات سنگین و شدیدی به خودروی مزبور وارد می‌کند. این موضوع سبب می‌شود این آمبولانس از چرخه امدادرسانی به شهروندان خارج شود.

وی افزود: در این حادثه شیشه‌های آمبولانس شکسته شده و صدمات سنگینی به آن وارد شد. این آمبولانس جزو آمبولانس‌های پیشرفته ما بود که تجهیزات و قطعات آن به سختی پیدا می‌شود اما از امروز به دنبال تعمیر این آمبولانس هستیم تا مجددا به چرخه خدمت‌رسانی بازگردد.

مسئول روابط‌عمومی اورژانس مشهد ادامه داد: خوشبختانه در این حمله به تکنسین‌های اورژانس آسیبی نرسید و فرد ضارب نیز توسط نیروهای پلیس دستگیر شد. مطمئنا هزینه‌های وارد شده از وی اخذ می‌شود و روند قضایی او شدیدا طی خواهد شد.

وی اضافه کرد: خارج شدن هر آمبولانس ضربه بزرگی به چرخه خدمت‌رسانی به مردم وارد می‌کند که متاسفانه این موضوع در ماه‌های اخیر تکرار شده است. در واقع طی ۲ ماه گذشته حین ماموریت به یکی از همکاران ما آسیب وارد شد. همچنین به ۲ آمبولانس نیز صدمه وارد کردند.

علیشاهی ادامه داد: همچنین متاسفانه شاهد تعرضات کلامی به همکارانمان هستیم. از اول سال تاکنون ۱۲ مورد تعرضات کلامی داشته‌ایم که البته بیش از این بوده است اما خیلی از این موارد را ماموران ما گزارش نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: آسیب زدن به آمبولانس و اعمال خشونت علیه پرسنل و ماموران اورژانس سبب تاخیر در خدمت‌رسانی به مردم شده و برای خاطیان تبعات قانونی جدی دارد. اگر در این بین برای فرد دیگری اتفاقی بیفتد، فرد ضارب باید پاسخگو آن نیز باشد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار