رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

واکنش زاکانی به احتمال ساختگی بودن حمله به شهردار ناحیه ۳

شهردار تهران گفت: در صورتی که جراحات شهردار ناحیه سه منطقه ۱۹ ساختگی باشد برخورد جدی و سخت با عاملان کار خواهیم داشت و اگر ساختگی نباشد از حقوق شهر، شهروندان و پرسنل صیانت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 12
کد خبر: ۱۳۳۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران و رئیس مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران اظهار کرد: دسترسی و راه‌های سهل‌ا‌لوصول‌تر برای تحقق اهداف جمهوری اسلامی امری بسیار جدی است و آنچه که محل نزاع انقلاب با دشمن است موضوع کارآمدی و ناکارآمدی و حرف و پیام والای انقلاب اسلامی و موضوع امید و ناامیدی مردمی است که یکی از پایه‌های شکل‌گیری انقلاب و استمرار آن بودند.

زاکانی تصریح کرد: بحث تفاهم‌نامه‌ها برای ما یک موضوع جدی است که ظرفیت‌های خود را به اشتراک بگذاریم و در کنار آن ایجاد قرارگاه‌ها در سطح استان و کشور امکان خاصی برای ما فراهم می‌کند که مسئولان و دستگاه‌ها در کنار هم تشریک مساعی کنند.

شهردار تهران یادآور شد: در بحث هم‌افزایی دستگاه‌ها مثلا در موضوع آلودگی هوا ۲۳ دستگاه مسئول هستند؛ آن‌ها می‌توانند با یکدیگر همکاری و هم‌افزایی کنند یا اینکه هر نهادی می‌تواند گوشه‌ای بنشیند و از دیگر نهاد‌ها ایراد بگیرد و کار خود را انجام دهد باید در سطوح مختلف با نخبگان تفاهم شود.

زاکانی در خصوص شهردار ناحیه سه منطقه ۱۹ و حواشی پیش آمده در این زمینه با بیان اینکه ما وقتی متوجه شدیم این حادثه اتفاق افتاده به عنوان یک وظیفه به عیادت ایشان رفتیم و با همه ظرفیت‌ها در راستای استیفای حقوق شهر شهروندان و هم پرسنل خودمان گام برداشتیم، اظهار کرد: بعد از این گزارشاتی مبنی بر این آمد که ممکن است اتفاقاتی که افتاده جنبه خودساختگی داشته باشد.

وی افزود: به بازرسی، حراست و معاونت مناطق دستور اکید دادم که بررسی جدی انجام دهند. این آن چیزی نیست که بخواهیم نسبت به آن اغماض کنیم. پس از بررسی و مشخص شدن آن، اقدامات افزایشی و تشدید شده‌ای خواهیم داشت.

شهردار تهران با تأکید بر اینکه تخلف در آن ساختمانی که مراجعه کردند محرز است، گفت: ساختمان چهار طبقه است و چهار طبقه اضافی می‌سازند و اقدام ناحیه اقدام درستی برای جلوگیری از ضایعه‌ای که آسیب جانی، مالی و حیثیتی برای شهروندان دارد، بوده است.

وی گفت: گزارش پزشکی قانونی بیان صریح ندارد و یک گمانه‌زنی است و با گمانه‌زنی نمی‌توان قطعی صحبت کرد. ما از این جهت بررسی می‌کنیم و اگر ساختگی باشد برخورد و مواجهه سخت و جدی با عامل این کار خواهیم داشت و اگر ساختگی نیز نباشد، حتما از حق و حقوق پرسنل صیانت خواهیم کرد و در هر صورت دنبال می‌کنیم که مانع تخلف شویم.

زاکانی با اشاره به اشکال مصوبه پرداخت عوارض و ایجاد اخلال این مصوبه در پرداخت، اظهار کرد: ۱۶ نفر از اعضا دو فوریت را امضا کرده بودند و بر اساس آن دنبال شد. دیروز صحبت کردیم و روز یکشنبه هفته آینده این موضوع تصویب می‌شود و هرچه شورا تصویب کند ملاک عمل خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر