عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

پامپئو:واشنگتن قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است

پامپئو:واشنگتن قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا گفت، وضعیت اوکراین نشان می‌دهد که واشنگتن قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر پامپئو در مصاحبه با «فاکس نیوز» با اشاره به دستگیری دو مزدور آمریکایی در اوکراین به‌دست نیروهای روس گفت: «پسر این غم‌انگیز است. به‌خاطر همین است که رهبری اهمیت دارد».

وزیر امور خارجه سابق آمریکا افزود: «می‌دانید، ما چنین وضعی وحشتناکی پیدا کرده‌ایم، اوکراینی‌ها در وضعیت وحشتناکی افتاده‌اند زیرا ایالات متحده بازدارندگی خود را از دست داده است».

این مقام سابق آمریکایی گفت: «آمریکا این ظرفیت را از دست داده که رئیس جمهور و وزیر امور خارجه [آمریکا] با همتایان روسی گفت‌وگو کرده و هزینه کارهایی که برای آمریکایی‌ها مهم است و محافظت از منافع آمریکا را برای آن‌ها روشن کنند».

پامپئو گفت: «حکم اعدام برای این دو آمریکایی که سابقه خدمت در ارتش آمریکا را داشته‌اند مثال دیگری از نبود ظرفیت برای انجام این کار از سوی این دولت است. البته که ما اهرم فشار داریم و البته که ابزارهایی داریم که می‌توانیم استفاده کنیم».

او که ریاست سازمان جاسوسی «سیا» را در کارنامه دارد افزود: «معتقد نیستم که این دولت آماده استفاده از آن‌ها به شکلی جدی باشد تا بازدارندگی لازم برای ممانعت از حرف زدن درباره این موضوع را برگردانند، چه رسد به اینکه این اعدام‌ها را انجام دهند».

روز گذشته (سه‌شنبه) اظهارات «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه مبنی بر اینکه جنگجویان آمریکایی بازداشت‌شده در جریان جنگ اوکراین شامل کنوانسیون ژنو نمی‌شوند، باعث هراس کاخ سفید شد.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه نسبت به احتمال اعدام آمریکایی‌های بازداشت‌شده توسط روسیه ابراز نگرانی کرد.

کربی طی نشست خبری در کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره دو جنگجوی آمریکایی بازداشت‌شده در جریان جنگ اوکراین گفت: «اولاً، ما هنوز در حال تلاش برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد این دو فرد هستیم».

وی در واکنش به اظهارات پسکوف تصریح کرد: «ثانیاً، این وحشتناک است که یک مقام دولتی روسیه حتی امکان مجازات اعدام را برای شهروندان آمریکایی که در اوکراین بودند، مجاز بداند»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار