خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

پوتین:سران گروه بریکس علیه اقدامات خودخواهانه غرب همکاری کنند

پوتین:سران گروه بریکس علیه اقدامات خودخواهانه غرب همکاری کنند «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه از سران گروه «بریکس» درخواست کرد علیه «اقدامات خودخواهانه» غرب همکاری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 23
کد خبر: ۱۳۹۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته «خبرگزاری فرانسه»، پوتین در سخنرانی مجازی در نشست سران بریکس (بزریل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) گفت: «فقط از طریق همکاری سودمند مشترک و صادقانه می‌توانیم به‌دنبال راه برون رفت از این وضع بحرانی باشیم».

رئیس جمهور روسیه درباره بحران جهانی کنونی گفت: «این بحران به‌خاطر اقدامات بی‌ملاحظه و خودخواهانه کشورهایی معین در اقتصاد جهانی گسترش پیدا کرده است».

وی در این سخنرانی تأکید کرد روسیه آماده توسعه همکاری‌های چندجانبه با کشورهای عضو بریکس و تقویت نقش این کشورها در عرصه جهانی است و کشورهای عضو می‌توانند در تقویت ثبات جهانی ایفای نقش کنند.

پیش از این نیز وزارت اقتصاد روسیه خواستار توسعه استفاده از ارزهای ملی و ایجاد یک نظام پرداخت واحد بین اعضای گروه بریکس شده بود.

روز گذشته «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در در مراسم افتتاحیه مجمع تجاری «بریکس» از طریق ویدیویی گفت: «بحران اوکراین زنگ خطری را برای جهان به صدا درمی‌آورد. حقایق بار دیگر ثابت کرد که تحریم‌ها یک شمشیر دولبه است».

وی از آمریکا و اتحادیه اروپا به دلیل اعمال تحریم‌ها علیه روسیه در پی تحولات اوکراین انتقاد کرد و گفت اعمال محدودیت‌های عمدی، به مردم در سراسر جهان آسیب می‌رساند.

رئیس‌جمهور چین در ادامه خواستار هماهنگی قوی‌تر در سیاست‌های کلان اقتصادی برای جلوگیری از کُند یا مختل شدن بهبود جهانی شد و افزود که کشورهای توسعه‌یافته بزرگ باید سیاست‌های اقتصادی «مسئولانه» اتخاذ کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار