درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
وزیر نیرو:

کارگروه همکاری‌های آبی ایران و روسیه بعد از ۴ ‌سال فعال شد

وزیر نیرو از فعال‌شدن کارگروه‌ همکاری‌های آبی ایران و روسیه پس از چند سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، رضا اردکانیان بعد از ظهر امروز در حاشیه اختتامیه پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه و دومین همایش چشم‌انداز همکاری‌های تجاری و فرهنگی ایران و ناحیه فدرال قفقاز شمالی فدراسیون روسیه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره همکاری‌های آبی ایران و روسیه اظهار داشت: ما در این زمینه کارگروهی داشتیم که 3،4 سال متوقف بود که اکنون دوباره فعال شد.

 

وی ادامه داد: بیشتر چشم ما به خدمات فنی و مهندسی است که بتوانیم در زمینه‌هایی که ما در آن شرایط مناسب‌تری داریم خدمات خود را عرضه کنیم، همچنین جاهایی که آنها تکنولوژی‌های برتری دارند نیز استفاده کنیم.

وزیر نیرو تصریح کرد: اصلی‌ترین وظیفه کمیسیون‌های مشترک فراهم کردن چارچوب‌های همکاری است و عملیاتی کردن آن کاری است که به‌صورت عمده در اختیار بخش‌های خصوصی دو کشور قرار دارد و ما وظیفه داریم تسهیلات ایجاد و امکاناتی را برای مبادلات تجاری فراهم کنیم.

 

وی افزود: اینکه در عمل به چه‌حجمی از مبادلات برسیم جای امیدواری بسیاری دارد، به‌ویژه به‌دلیل اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال متصل شدن به اتحادیه اقتصادی اوراسیا است امیدواریم شاهد جهش چشمگیر در مبادلات تجاری باشیم.

 

وزیر نیرو بیان کرد: در حال حاضر اگر نگاه کنیم به امکان مبادلات، می‌بینیم که رقم خیلی بالا نیست، کشور روسیه به‌تنهایی در منطقه سالانه حدود 300 میلیارد دلار واردات از اقلام مختلف دارد اما ما سهم چندانی از این واردات نداریم، این تفاهم‌نامه‌ها زمینه و مکانیزمی را ایجاد می‌کند که تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، داروسازی و صنعتی ما بتوانند وارد این بازار شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: بخشی از این تفاهم‌نامه‌ها پروژه‌های سنگین صنعتی است که بخشی از آن در قالب وام‌های دولتی و بخشی دیگر فاینانس‌های مختلف است، در مجموع یک بازار 200 میلیون نفری برای عرضه محصولات برای ما فراهم است.

اردکانیان گفت: می‌توانیم با استفاده از تعرفه‌های ترجیحی یا معافیت‌ها محصولات خود را با سرعت بیشتری وارد بازار منطقه کنیم.

وی اضافه کرد: امسال دولت حدود 14 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی درنظر گرفته شده که می‌تواند از کشورهای منطقه تأمین شود و اگر کیفیت و قیمت مناسب باشد به‌طور طبیعی روسیه می‌تواند یکی از این کشورها باشد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر