معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد

خواستگار ناکام آبروی دختر جوان را در اینستاگرام برد

رییس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با ایجاد صفحات جعلی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی زنی جوان در چند صفحه اینستاگرامی کرده بود، خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، دراین‌باره گفت: چندی پیش زن جوانی به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فرد یا افراد ناشناسی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی کرده و با این کار موجب بر هم زدن آرامش روانی او و خانواده‌اش و هتک حیثیتش شده‌اند.

وی با اشاره به ادامه اظهارات شاکی در مقر انتظامی گفت: بنا بر گفته شاکی مدتی قبل فردی ناشناس او را در فضای مجازی تهدید کرده و از او خواسته که باید با او ارتباط داشته باشد و اگر این کار را نکند تصاویر خصوصی‌اش را منتشر خواهد کرد. شاکی به این تهدید توجهی نکرده تا اینکه متوجه شده تعدادی صفحه جعلی با تصاویر خصوصی او و نیز نام و شماره تلفنش در اینستاگرام ایجاد شده است. صفحاتی که موجب برهم خوردن آرامش و آبروی خانوادگی او شده بود.

معظمی گودرزی با بیان اینکه رسیدگی به این موضوع به شکل فوری در دستورکار ماموران پلیس فتا قرار گرفت، اظهارکرد: ماموران با مطالعه مستندات و اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده با بهره‌گیری از روش‌های علمی و فنی کشف جرم موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به هماهنگی با مقام قضایی برای دستگیری این فرد، گفت: کارشناسان پلیس فتا این فرد را در یکی از مناطق جنوبی شهر تهران دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند. این فرد هم پس از حضور در پلیس فتای تهران بزرگ گرچه سعی داشت از موضوع اظهار بی اطلاعی کند، اما پس از رویارویی با شاکی لب به اعتراف بازکرد و گفت که قصد ازدواج با شاکی را داشته، اما وقتی با مخالفت او روبه‌رو شده برای تلافی و انتقام اقدام به ایجاد این صفحات و انتشار شماره تلفن و تصاویر خصوصی وی کرده است.

به گفته وی، متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار