پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

خواستگار ناکام آبروی دختر جوان را در اینستاگرام برد

خواستگار ناکام آبروی دختر جوان را در اینستاگرام برد رییس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با ایجاد صفحات جعلی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی زنی جوان در چند صفحه اینستاگرامی کرده بود، خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، دراین‌باره گفت: چندی پیش زن جوانی به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فرد یا افراد ناشناسی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی در فضای مجازی کرده و با این کار موجب بر هم زدن آرامش روانی او و خانواده‌اش و هتک حیثیتش شده‌اند.

وی با اشاره به ادامه اظهارات شاکی در مقر انتظامی گفت: بنا بر گفته شاکی مدتی قبل فردی ناشناس او را در فضای مجازی تهدید کرده و از او خواسته که باید با او ارتباط داشته باشد و اگر این کار را نکند تصاویر خصوصی‌اش را منتشر خواهد کرد. شاکی به این تهدید توجهی نکرده تا اینکه متوجه شده تعدادی صفحه جعلی با تصاویر خصوصی او و نیز نام و شماره تلفنش در اینستاگرام ایجاد شده است. صفحاتی که موجب برهم خوردن آرامش و آبروی خانوادگی او شده بود.

معظمی گودرزی با بیان اینکه رسیدگی به این موضوع به شکل فوری در دستورکار ماموران پلیس فتا قرار گرفت، اظهارکرد: ماموران با مطالعه مستندات و اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده با بهره‌گیری از روش‌های علمی و فنی کشف جرم موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

رییس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به هماهنگی با مقام قضایی برای دستگیری این فرد، گفت: کارشناسان پلیس فتا این فرد را در یکی از مناطق جنوبی شهر تهران دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند. این فرد هم پس از حضور در پلیس فتای تهران بزرگ گرچه سعی داشت از موضوع اظهار بی اطلاعی کند، اما پس از رویارویی با شاکی لب به اعتراف بازکرد و گفت که قصد ازدواج با شاکی را داشته، اما وقتی با مخالفت او روبه‌رو شده برای تلافی و انتقام اقدام به ایجاد این صفحات و انتشار شماره تلفن و تصاویر خصوصی وی کرده است.

به گفته وی، متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار