آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

دستگیری ۳ متهم جدید سرقت از بانک ملی+ تحویل ۹۰ کیلو طلا به خزانه بانک ملی

دستگیری ۳ متهم جدید سرقت از بانک ملی+ تحویل ۹۰ کیلو طلا به خزانه بانک ملی رئیس پلیس تهران از دستگیری ۳ متهم جدید در خصوص پرونده سرقت از صندوق امانات بانک ملی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی صبح امروز در دومین طرح کاشف پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی اظهار کرد: دومین طرح کاشف در سال جاری توسط پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی با موفقیت بسیار بالا به انجام رسید و محصول این اقدامات در حوزه پلیس آگاهی، ۳۴۲ نفر از محکومان فراری، قاتل، آدم‌ربا، جائلان، کلاهبردار، سارقان اماکن عمومی و خصوصی و متهمان دیگر دستگیر شدند.

وی افزود: در این طرح ۷۷ نفر سارق به عنف و موبایل‌قاپ، ۶۷ نفر سارق منزل، ۵۹ نفر سارق خودرو، ۸۹ جائل و کلاهبردار، ۲۹ نفر سارق مسلح قاتل و آدم‌ربا و ۲۷ نفر از محکومین فراری دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: در این طرح ۱۶ باند منزل، ۱۹ باند سرقت خوردو، ۷ باند کلاهبرداری و ۵ باند مسلح منهدم شدند.

سردار رحیمی متذکر شد: در اجرای طرح کاشف توسط پلیس امنیت اقتصادی ۳۹ نفر از سرشبکه‌های مجازی دلالان ارزی که در نوسانات بازار ارز دخالت مستقیم داشتند به همراه ادمین کانال‌های تلگرام که تاثیر‌گذار بودند، دستگیر شدند.

وی افزود: بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان شامل ۱۲ نفر از محکومین فراری بدهکاران بانکی، اخلالگران بازار اقتصادی به همراه ۷ نفر دریافت‌کننده ارز دولتی توسط پلیس امنیت اقتصادی دستگیر شدند.

سردار رحیمی درباره جزئیات جدید از سرقت از صندوق امانات بانک ملی گفت: در این پرونده ۳ متهم جدید توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شدند و ۳ متهم دیگر این پرونده که در خارج از کشور هستند با اقدامات لازم بازگردانده می‌شوند.

رئیس پلیس تهران متذکر شد: طلا و جواهرات سرقتی بالغ بر ۹۰ کیلوگرم با اقدامات لازم، شناسنامه‌دار شدند و تحویل خزانه بانک ملی شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: مردم به هیچ عنوان نگران نباشند چرا که با تدابیر لازم، اموال سرقتی در سیرمراحل قانونی به صحبان آن‌ها بازگردانده می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار