ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

حمله موشکی گسترده از خاک بلاروس به سمت اوکراین

حمله موشکی گسترده از خاک بلاروس به سمت اوکراین یک مقام نظامی اوکراینی مدعی شد حمله موشکی گسترده‌ای از خاک بلاروس به این کشور انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام نظامی اوکراینی روز شنبه مدعی شد حمله موشکی گستره‌ای از داخل کشور بلاروس به منطقه «ژیتومیر» اوکراین انجام شده است.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، «ویتالیتی بونیچکو» فرمانده نظانی ژیتومیر در بیانیه‌ای اعلام کرد، این موشک‌ها که قصد داشتند زیرساخت‌های این منطقه را هدف قرار دهند، توسط سامانه دفاع موشکی منهدم شدند.

در این بیانیه آمده است: «امروز صبح در خلال حمله موشکی گسترده به منطقه توسط هواپیمای روسی که در خاک بلاروس قرار داشت، نیرو‌های دفاعی ما حدود ده موشک که به سمت تأسیسات زیرساختی ما شلیک شد را سرنگون کردند. تکرار می‌کنم: هنگامی که صدای آژیر را می‌شنوید به پناهگاه بروید».

به نوشته وبگاه خبری «یاهو نیوز» به نقل از مقامات نظامی اوکراین، علاوه بر ژیتومیر که یکی از مراکز ریلی مهم این کشور محسوب می‌شود، منطقه چرنیهیف واقع در شمال و یاووریف در شمال غربی اوکراین هدف حملات موشکی روسیه قرار گرفتند.

به گفته بونیچکو، حدود ۳۰ موشک به سمت ژیتومیر و حدود ۲۰ موشک به سمت چرنیهیف شلیک شده‌اند. وی ادعا کرد در پی حمله موشکی به ژیتومیر یک نظامی کشته و یک سرباز دیگر نیز زخمی شده است.

علاوه بر نواحی شمالی اوکراین، در شرق این کشور (منطقه خودمختار دونباس) نیز همزمان با پیشروی نیرو‌های روسی و تشدید عملیات برای تسلط بر شهر راهبردی «سیوِرودونتسک» در استان لوهانسک، یک مقام اوکراینی نیز از تصمیم کی‌یف برای عقب کشیدن تمام نیرو‌ها از شهر خبر داد.

از سوی دیگر وزارت دفاع روسیه دیروز (جمعه) اعلام کرد: «۱۹ دستگاه تانک و حدود ۶۲۰ افراط‌گرای اوکراینی بر اثر گلوله‌باران هوایی و توپخانه‌ای روسیه طی یک روز از بین رفتند»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار