پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس

پدافند هوایی ارتش از موشک‌های با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی می‌‌‌کند

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش با تاکید بر لزوم خودکفایی در حوزه‌های استراتژیک، اظهارداشت: افزایش توان موشکی ارتش و سپاه از الزامات قدرت بازدارندگی است که باید ارتقاء پیدا کند و در این راستا پدافند هوایی ارتش در آینده‌ نزدیک از موشک‌هایی با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرتیپ علیرضا الهامی جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۱ در جمع کارکنان نیرو‌های مسلح ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی، اظهار داشت: تنها راه برون‌رفت و گذر از تمامی تحریم‌ها و تهدید‌ها قوی شدن در تمامی امور به‌ویژه در حوزه‌ نظامی است.

 

وی با بیان اینکه فرماندهان، مسئولان و مدیران در بخش‌های مختلف باید هم دل و هم آوا در راستای اهداف نظام اسلامی قدم بردارند، افزود: هم افزایی و هماهنگی بین ارکان مختلف نظام قطعا خاری در چشم دشمنان و موجب پیشرفت کشور است.

 

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه در حوزه‌ مسائل راهبردی نباید به هیچ کشوری وابسته باشیم، گفت: افزایش توان موشکی ارتش و سپاه از الزامات قدرت بازدارندگی و حفظ منافع ملی است که باید بیش از پیش ارتقاء پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه پدافند هوایی ارتش در آینده نزدیک از موشک‌هایی با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی می‌کند، بیان داشت: توسعه قدرت موشکی نماد خود باوری و اتکا به توان و نیروی داخلی است.

 

امیر سرتیپ الهامی با بیان اینکه امروز رصد، شناسایی و رهگیری تمامی پرنده ها، پهپادها و جنگنده‌ها در مرز‌های هوایی کشورمان به‌ویژه در منطقه‌ی خلیج فارس دغدغه ما نیست، تصریح کرد: تولید رادار کاملا بومی با برد ۳ هزار کیلومتر و نیز اشراف انواع پهپاد‌ها با ارتفاع بیش از ۴۷ هزارپا در سازمان رزم نیروی پدافند هوایی ارتش نوید تسلطی قاطع و رصدی لحظه‌ای در مرز‌های هوایی کشورمان را می‌دهد که در صورت بروز هرگونه خطای دشمن لحظه‌ای پاسخ کوبنده می‌دهیم.

 

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: پدافند هوایی ارتش در زمینه‌ علوم پدافندی، هوش مصنوعی، علوم شناختی، کوانتوم، دفاع سایبری، جنگ الکترونیک و سایر علوم همکاری شگرف و ارزنده‌ای با نخبگان کشوری، مجموعه‌ وزارت دفاع، نیرو‌های مسلح، سازمان جهاد خودکفایی و نیز سایر موسسات علمی و دانشگاهی دارد که دشمن را در تصمیم گیری‌هایش دچار چالش کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار