تغییر ساعت کار ادارات فردا شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ به دلیل دیدار تیم ملی ایران و مصر بازداشت ۵ متهم در پرونده گوشت‌های مدفون شده در بندرعباس طبس با ثبت دمای ۴۶.۸ درجه، گرم‌ترین نقطه جهان شد رویترز: اپراتور موبایلی استارلینک راه‌اندازی می‌شود بارش در راه این مناطق کشور طی دو روز آینده افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی

شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در تهران

شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در تهران شهردار منطقه۹ گفت: با شناسایی ۱۰۰ساختمان ناایمن در منطقه۹ و به منظور رفع خطرات ناشی از ابنیه ناایمن و حفظ سلامت شهروندان غرب تهران، ایمن‌سازی ساختمان پر مخاطره سرای محله مهرآباد جنوبی در دستور کار قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه با تاکید بر مبحث ایمنی شهری گفت: در راستای تامین ایمنی و حفظ حقوق شهروندان، مدیریت شهری شناسایی و برخورد قاطع با ساختمان‌های ناایمن را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: بیش از ۱۰۰مورد ساختمان ناایمن شناسایی و اخطار قانونی برای این ساختمان‌ها از جمله املاک ساختمان‌های عمومی و خدماتی از جمله بیمارستان ها، مجتمع‌های مسکونی قدیمی و سطوح صنعتی و تجاری قدیم ریزش، صادر و به مالکین ابلاغ شده است.

شهردار منطقه۹ تاکید کرد: به این منظور و برای مقابله با مخاطرات ناشی از ریزش ساختمان‌های مذکور و حفظ سلامت جان شهروندان ضمن صدور اخطاریه‌ها برای ایمن سازی این اماکن، کار را از خودمان شروع کردیم و در قدم اول نسبت به تخلیه ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی اقدام شد.

وی اضافه کرد: در بازدیدی که کارشناسان معاونت شهرسازی و اداره بحران منطقه۹ و سازمان آتش نشانی از ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی داشتند، ناایمن بودن و امکان وقوع حادثه در این فضای مردمی تشخیص داده شد که با اطلاع رسانی‌های مکرر این بنا برای ایمن سازی مطابق با استاندارد‌های ایمنی ساختمان تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

مرتضوی در خاتمه با تاکید بر گستردگی بافت فرسوده در منطقه۹ تصریح کرد: با وجود بافت ناپایدار و فرسوده گسترده در این قسمت از شهر تهران، مباحث ایمن سازی ساختمان‌ها و فضای شهری جزو اولویت‌های مدیریت شهری است که در این راستا کمیته ایمنی ساختمان‌ها تشکیل شده و به صورت مستمر و با جدیت به کار خود ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، شهروندان این منطقه ساکن محله مهر آباد برای دریافت خدمات آموزشی، فرهنگی و اجتماعی می‌توانند تا اطلاع ثانوی از سرای محلات امام زاده عبدالله و سرآسیاب مهرآباد استفاده کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار