هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

ریزش منزل مسکونی در کرمانشاه+ جزئیات

ریزش منزل مسکونی در کرمانشاه+ جزئیات رئیس سازمان آتش نشانی کرمانشاه از ریزش منزل مسکونی در بافت فرسوده واقع در خیابان مدرس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، فرهاد فرهودی اظهار کرد: ریزش ساختمان مسکونی واقع در بافت فرسوده خیابان مدرس کرمانشاه ساعت ۱۱:۴۵ دقیقه به مرکز پیام آتشنشانی کرمانشاه اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله ۲ دستگاه خودرو امداد و نجات به همراه ۶ آتشنشان از ایستگاه مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش نشانی کرمانشاه تصریح کرد: به محض رسیدن آتشنشانان در محل مدیریت ایمنی محیط و حراست محل در دستور کار آتشنشانان قرار گرفت.

فرهودی بیان کرد: در این حادثه یک خانم دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه سر شد که توسط پرسنل اورژانس کرمانشاه به مراکز درمانی منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه این حادثه همان یک مصدوم را داشته است، گفت: خانم دیگری با رعایت نکات ایمنی از محل حادثه توسط آتشنشانان به خارج منتقل شد.

رئیس سازمان آتش نشانی کرمانشاه با اشاره به اینکه هشدار‌های ایمنی در خصوص احتمال ریزش مجدد این ساختمان به اهالی داده شده است، افزود: با توجه به آسیب‌دیدگی این منزل مسکونی که در بافت فرسوده قرار دارد قابل سکونت نیست و هشدار‌های لازم در این خصوص به اهالی داده شده است./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار