چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در تهران

شناسایی ۱۰۰ ساختمان ناایمن در تهران شهردار منطقه۹ گفت: با شناسایی ۱۰۰ساختمان ناایمن در منطقه۹ و به منظور رفع خطرات ناشی از ابنیه ناایمن و حفظ سلامت شهروندان غرب تهران، ایمن‌سازی ساختمان پر مخاطره سرای محله مهرآباد جنوبی در دستور کار قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه با تاکید بر مبحث ایمنی شهری گفت: در راستای تامین ایمنی و حفظ حقوق شهروندان، مدیریت شهری شناسایی و برخورد قاطع با ساختمان‌های ناایمن را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: بیش از ۱۰۰مورد ساختمان ناایمن شناسایی و اخطار قانونی برای این ساختمان‌ها از جمله املاک ساختمان‌های عمومی و خدماتی از جمله بیمارستان ها، مجتمع‌های مسکونی قدیمی و سطوح صنعتی و تجاری قدیم ریزش، صادر و به مالکین ابلاغ شده است.

شهردار منطقه۹ تاکید کرد: به این منظور و برای مقابله با مخاطرات ناشی از ریزش ساختمان‌های مذکور و حفظ سلامت جان شهروندان ضمن صدور اخطاریه‌ها برای ایمن سازی این اماکن، کار را از خودمان شروع کردیم و در قدم اول نسبت به تخلیه ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی اقدام شد.

وی اضافه کرد: در بازدیدی که کارشناسان معاونت شهرسازی و اداره بحران منطقه۹ و سازمان آتش نشانی از ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی داشتند، ناایمن بودن و امکان وقوع حادثه در این فضای مردمی تشخیص داده شد که با اطلاع رسانی‌های مکرر این بنا برای ایمن سازی مطابق با استاندارد‌های ایمنی ساختمان تا اطلاع ثانوی پلمب شد.

مرتضوی در خاتمه با تاکید بر گستردگی بافت فرسوده در منطقه۹ تصریح کرد: با وجود بافت ناپایدار و فرسوده گسترده در این قسمت از شهر تهران، مباحث ایمن سازی ساختمان‌ها و فضای شهری جزو اولویت‌های مدیریت شهری است که در این راستا کمیته ایمنی ساختمان‌ها تشکیل شده و به صورت مستمر و با جدیت به کار خود ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، شهروندان این منطقه ساکن محله مهر آباد برای دریافت خدمات آموزشی، فرهنگی و اجتماعی می‌توانند تا اطلاع ثانوی از سرای محلات امام زاده عبدالله و سرآسیاب مهرآباد استفاده کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار