آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سخنگوی بورل:در مذاکرات برجام باید خیلی سریع رو به جلو حرکت کنیم

هم زمان با ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم‌ها، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر اهمیت ازسرگیری سریع‌تر اجرای برجام تاکید و تصریح کرد: زمان به نفع ما نیست و باید خیلی سریع رو به جلو حرکت کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر  پیتر استانو سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در نشست خبری از بروکسل تصریح کرد: تعیین سرعت گفت‌وگوها به عهده اتحادیه اروپا یا جوسپ بورل هماهنگ کننده برجام نیست. همه چیز به اراده مشارکت کنندگان برای یافتن راه های پیش رو و توافق لازم در مورد ترتیبات نهایی بستگی دارد.

وی افزود: ما آرزو می کنیم که این امر هر چه سریعتر پیش برود، اما طبق روال دیپلماسی اجازه دهید گام به گام پیش برویم.

سخنگوی بورل درباره ازسرگیری مذاکرات وین هم گفت: اجازه دهید ببینیم که نتیجه مذاکرات دوحه چه خواهد بود و سپس امیدواریم که امکان گردهمایی شرکت کنندگان برای ادامه مذاکرات وین خیلی سریع فراهم شود.

مذاکرات رفع تحریم‌ها پس از سه ماه وقفه با حضور نمایندگان ایران و آمریکا با تسهیل‌گری نماینده اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌وگوها امروز (سه‌شنبه) در دوحه از سرگرفته شد. دقایقی پیش جلسه علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران و انریکه مورا نماینده اتحادیه اروپا آغاز شد.

استانو به خبرنگاران گفت: آنچه در قطر جریان دارد مذاکرات نیابتی و غیر مستقیم بین ایران و ایالات متحده است که توسط اتحادیه اروپا تسهیل شده است. وی با اشاره به سفر اخیر جوسپ بورل به تهران برای رفع بن‌بست مذاکرات رفع تحریم‌ها افزود: به عنوان نخستین گام در این مقطع مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده درباره چگونگی حرکت به جلو برگزار خواهد شد تا آمریکا در نهایت به برجام ملحق شود.

این درحالیست که بر اساس اظهارات وزیر خارجه کشورمان آنچه که برای تهران اهمیت دارد، انتفاع اقتصادی از برجام است و هر آنچه که به نفع ایران از توافق را تحت شعاع قرار بدهد، از منظر تهران غیرقابل قبول خواهد بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار