پایان نشست گروه هفت با اتهام‌های بی اساس علیه ایران-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

پایان نشست گروه هفت با اتهام‌های بی اساس علیه ایران

«گروه هفت» در بیانیه پایانی نشست سران در آلمان، اتهام‌های بی اساس غربی‌ها و متحدانشان در زمینه برنامه موشک‌های بالستیک، حقوق بشر و برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، نشست سران کشور‌های عضو گروه هفت در آلمان با صدور بیانیه پایانی به کار خود پایان داد و در این بیانیه به انواع اتهام زنی علیه ایران دست زد.

در بیانیه گروه هفت که متشکل از آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و کانادا است، انواع اتهام پراکنی واشنگتن و متحدانش در حوزه‌های مختلف علیه ایران تکرار شده است.

در بیانیه ادعا شده است: «ما تعهد صریح خود را مبنی بر اینکه ایران هرگز نباید سلاح اتمی تولید کند، تکرار می‌کنیم. ما متاسفم که به رغم تلاش‌های دیپلماتیک شدید برای احیای اجرای کامل توافق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، ایران هنوز فرصت را غنیمت نشمرده است».

سران این هفت کشور ادعا کردند: «گروه هفت متعهد می‌شود که با یکدیگر و با سایر شرکای بین‌المللی برای پرداختن به تهدیدی که به دلیل تشدید تنش هسته‌ای ایران برای امنیت بین‌المللی ایجاد می‌کند، همکاری کند».

آن‌ها ادامه دادند: «یک راه‌حل دیپلماتیک همچنان بهترین راه برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است. ما از ایران می‌خواهیم که همکاری اساسی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشته و برای اجرای قانونی تعهداتش با ارائه اطلاعات فنی معتبری که آژانس برای شفاف سازی و حل و فصل مسائل باقی مانده پادمان‌ی به آن‌ها نیاز دارد اقدام فوری انجام دهد».

سران کشور‌های عضو گروه هفت علیه حضور منطقه‌ای ایران و برنامه موشک بالستیک این کشور هم موضعگیری کردند و به اتهام زنی دست زدند.

در بیانیه پایانی گروه هفت ادعا شده است: «ما به شدت ادامه فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران در منطقه را محکوم می‌کنیم. ما از ایران می‌خواهیم تمام فعالیت‌ها و اشاعه موشک‌های بالستیک مغایر با قطعنامه ۲۲۳۱ و دیگر قطعنامه‌های دیگر شورای امنیت را متوقف کند. تهدید‌های ایران برای امنیت دریانوردی ثبات بیشتر منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد. ما از ابتکارات منطقه‌ای برای بهبود روابط دوجانبه بین شرکا در منطقه استقبال می‌کنیم و از ایران می‌خواهیم که به طور فعال و سازنده در تقویت صلح و امنیت در خاورمیانه مشارکت کند».

در ادامه این بیانیه، گروه هفت ضمن دخالت در امور داخلی ایران ادعا‌هایی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران مطرح کردند.

سران گروه هفت درباره هواپیمای سقوط هواپیمای اوکراینی هم اظهارنظر کردند و بر «ادامه حمایت بین‌المللی برای مسئول شناختن ایران» تاکید کردند.

اظهارنظر گروه هفت در این باره در صورتی مطرح شده که وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این اعلام کرده بود که آمادگی دارد با هر یک از کشور‌های مرتبط به صورت دوجانبه و براساس حسن نیت مذاکره کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده