تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده های شمالی / جاده چالوس یک‌طرفه شد دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد

یک کشته در آتش‌ سوزی مجتمع مسکونی مجیدیه شمالی

محل آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی پنج طبقه با ۶ بلوک در مجیدیه بود که مجموعا ۱۲۰ واحد در آن قرار داشت، این مجتمع مسکونی دارای چندین در ورودی بود و در پارکینگ آن نیز چندین دستگاه خودرو پارک شده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۳۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران سه شنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت: ساعت ٢٠:١١ امشب این حادثه آتش‌سوزی در خیابان مجیدیه شمالی، خیابان محمودی به سامانه ١٢۵ اعلام و بی درنگ ماموران چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه نردبام هیدرولیکی، خودروی حامل تجهیزات تنفسی، گروه نجات و خودروهای پشتیبانی به محل اعزام شدند.

سید جلال ملکی افزود: محل آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی پنج طبقه با ۶ بلوک بود که مجموعا ١٢٠ واحد در آن قرار داشت، این مجتمع مسکونی دارای چندین در ورودی بود و در پارکینگ آن نیز چندین دستگاه خودرو پارک شده بود.

به گفته وی، دو خودرو در پارکینگ دچار آتش‌سوزی شده و کاملا شعله‌ور بود و با توجه به اینکه از سقف کاذب در پارکینگ استفاده شده بود، دود زیادی پارکینگ و طبقات بالایی را فراگرفته بود.

ملکی با بیان اینکه زمانی که نیروهای آتش‌نشانی به محل رسیدند دود تا بالاترین طبقه ساختمان را فرا گرفته بود، گفت: بیش از ١٠٠ نفر نیز در نقاط مختلف این مجتمع مسکونی گرفتار شده بودند. آتش‌نشانان با اتخاذ تدابیر مناسب به چندین گروه تقسیم شدند و یک گروه از آنان با استفاده از نردبا هیدرولیکی و وارد طبقات ساختمان شده و عملیات نجات را آغاز کردند. همزمان گروه دیگری از آتش‌نشانان نیز عملیات اطفای حریق را در دستور کار خود قرار دادند. 

وی تاکید کرد: با توجه به حجم زیاد دود و حرارت عملیات آغاز شد و آتش‌نشانان حتی در واحدهایی که در بسته‌ای داشت نیز تا آن جا که امکانپذیر بود جست و جو کردند که در این مدت دهها نفر از داخل ساختمان نجات داده شدند که در میان آنها از کودک ۶ ماهه تا فردی ٨٠ ساله نیزحضور داشت.

به گفته ملکی، در این بین افرادی نیز حضور داشتند که بیمار بودند و برای جا به جا شدن نیاز به کمک داشتند که البته سه نفر با وضعیت وخیم خارج و به هوای آزاد و پشت بام منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: به تایید عوامل اورژانس یک مرد حدود ۶۵ ساله بدلیل شدت جراحات جان باخت و دو فرد دیگر علایم حیاتی داشتند که این افراد به اورژانس تحویل داده شدند./ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
0
0
اینجا خونه ما است. خیلی وحشتناک بود. من با دختر سه ساله ام در ساختمان بودیم. خیلی زود متوجه شدم و از ساختمان خارج شدم. افراد خییلی زیادی حبس شده بودند
تحلیل های برگزیده