دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آتش سوزی یک ساختمان ١٣ طبقه در الهیه تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران عصر دوشنبه در این باره گفت: ساعت ١۵:۵٢ این حادثه آتش سوزی در خیابان ولیعصر (عج)، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان فیاضی، خروجی بزرگراه مدرس، کوچه نیلوفر غربی، به سامانه ١٢۵ اعلام شد و بی درنگ ماموران چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه خودرو حامل تجهیزات تنفسی و نردبان هیدرولیکی به محل اعزام شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سید جلال ملکی افزود: محل آتش سوزی یک ساختمان ١٣ طبقه بود که هفت طبقه روی زمین و ۶ طبقه زیر زمین داشت، زمانی که نیروها به محل رسیدند در طبقه منفی سه، در قسمت شوتینگ زباله که در مجاورت داکت و رایزر ساختمان بود، آتش سوزی رخ داده بود.

وی اظهار داشت: زمانی که آتش نشانان به محل رسیدند از طریق داکت ها دود زیادی به طبقات بالایی راه پیدا کرده بود به گونه ای که از در ورودی این ساختمان دود بسیار غلیظ و متراکمی به بیرون متصاعد می شد.

به گفته ملکی، در همین حال که افراد بسیاری در ساختمان محبوس بودند آتش نشانان با اتخاذ تدابیر عملیاتی به چند گروه تقسیم شدند، چند گروه برای خاموش کردن آتش و چند گروه برای نجات افراد محبوس به داخل ساختمان رفتند.

وی ادامه داد: گروهی از آتش نشانان با دستگاه های تنفسی به طبقه منفی سه رفتند و آتش را خاموش و حتی یک سیلندر گاز شعله ور را نیز از محل خارج کردند که وجود این مایعات قابل اشتعال بسیار وضعیت را بحرانی می کند.

ملکی خاطرنشان کرد: در مجموع حدود ٨٠ نفر از آقایان و خانم هایی که در ساختمان حضور داشتند به بیرون منتقل شدند.

وی یادآور شد: در این حادثه فقط یک آتش نشان دچار مصدومیت شد که با تلاش آتش نشانان این حادثه دقایقی است مهار شده است.

ملکی گفت:‌ کارشناسان آتش نشانی در حال بررسی علت این آتش سوزی هستند./ایرنا

ارسال نظر