چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

کاهش ۷ درجه‌ای دما + باران و رعدوبرق ۴ روزه در برخی مناطق

کاهش ۷ درجه‌ای دما + باران و رعدوبرق ۴ روزه در برخی مناطق سازمان هواشناسی از کاهش ۵ تا ۷ درجه‌ای دما در نیمه شمالی کشور و بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی ۴ روزه در برخی مناطق کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 02
کد خبر: ۱۴۰۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان افزایش ابر، رگبار،‌ وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق پیش‌بینی شده، همچنین برای برخی مناطق غرب و جنوب غرب پدیده گردوغبار روی می‌دهد.

 

فردا علاوه بر شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی نیز ابرناکی و رگبار باران گاهی همراه با وزش باد شدید و رعدوبرق پیش‌بینی شده که در مناطق مستعد شمال غرب احتمال ریزش تگرگ وجود دارد.

 

فردا همچنین در نوار شمالی کشور وزش باد و کاهش نسبی دما روی می‌دهد و دریای خزر مواج خواهد بود. در بعدازظهر نیز رشد ابرهای همرَفتی و رگبار و رعدوبرق در جنوب سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز دوشنبه در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده روی می‌دهد و در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان و ارتفاعات جنوب کرمان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، رگبار، وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق روی می‌دهد.

 

سه‌شنبه در جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان در ساعات بعدازظهر رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی روی می‌دهد و سایر مناطق آسمان صاف و آرام است و در نوار شمالی افزایش دما روی می‌دهد.

 

طی روزهای یکشنبه و دوشنبه وزش باد همراه با کاهش نسبی دما 5 تا 7 درجه در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود که از روز سه‌شنبه در این مناطق دما روند افزایش نسبی خواهد داشت.

 

*توصیف سامانه: افزایش سرعت باد

زمان شروع: شنبه 1401/04/11

زمان پایان: یک‌شنبه 1401/04/12

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع امواج در ساحل و فراساحل بین 2 تا 3 متر

منطقه اثر: شرق دریای عمان و مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان

 

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، آسیب به قفس ها و تورهای صیادی، خسارت به قایق و شناورهای کوچک و اختلال در فعالیت‌های دریایی.

 

توصیه: ممنوعیت شنا، محدودیت و احتیاط در ترددهای دریایی بویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار