دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

طالبان: ۴۵۰۰ مهاجر از ایران به کشور بازگشته اند

وزارت امور مهاجران طالبان از بازگشت بیش از ۴ هزار مهاجر از ایران به افغانستان طی دو روز گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 03
کد خبر: ۱۴۰۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت مهاجران دولت موقت طالبان اعلام کرد که ۴ هزار و پانصد مهاجر طی دو روز گذشته به افغانستان بازگشته‌اند.

این وزارت همچنین افزود که پناهجویان بازگشته به اداره امور مهاجران سازمان ملل برای دریافت کمک معرفی شدند.

براساس آمار وزارت مهاجران طالبان، این افراد طی دو روز گذشته از مرز میلک در نیمروز وارد افغانستان شدند.

وزارت مهاجران طالبان همچنین اعلام کرد که طی بازه زمانی مذکور ۲۶ خانواده نیز از پاکستان و از مرز‌های جنوبی افغانستان وارد کشور شدند.

این در حالی است که معاون وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران گفته است که با پایان طرح سرشماری اتباع غیرمجاز در ایران، اخراج افراد شرکت نکرده در این طرح آغاز می‌شود.

«مجید میراحمدی» معاون وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه، (۹ تیر) گفت، که با پایان یافتن طرح سرشماری اتباع غیر مجاز در کشور، اخراج کسانی که در این طرح شرکت نکرده‌اند از روز شنبه هفته آینده به صورت جدی آغاز می‌شود.

وی افزود: براساس قانون با کار فرمایانی که اتباع غیر مجاز را استخدام کنند، برخورد قانونی شده و علاوه بر جریمه نقدی بین سه تا شش ماه حبس نیز در انتظار آنان خواهد بود. 

طالبان: روزانه هزار مهاجر افغانستانی از ایران به کشور برمی‌گردند

این در شرایطی است که مقامات محلی طالبان در نیمروز اعلام کردند که به طور متوسط روزانه هزار مهاجر از ایران وارد افغانستان می‌شوند.

عمده مهاجران بازگشته از ایران از دو مرز اسلام قلعه در هرات و میلک در نیمروز وارد کشور خود می‌شوند.

از طرف دیگر، سازمان امور پناهندگان سازمان ملل نیز اعلام کرده است که پاکستان به دنبال تحولات افغانستان میزبان بیش از ۲۵۰ هزار نفر بوده که تنها ۲۶۰ نفر از آن‌ها به صورت داوطلبانه به کشور خود بازگشته‌اند.

به گفته این سازمان، ۲,۱۷۶ نفر از اتباع افغانستان نیز در منطقه پیشاور پاکستان به دلیل ناقص بودن اسناد آن‌ها از این کشور اخراج شدند.

قصیرخان افریدی، سخنگوی سازمان امور مهاجران در این خصوص گفت: براساس آمار دولت پاکستان ۲۵۰ هزار افغان طی سال گذشته و به دنبال تحولات افغانستان وارد این کشور شدند./ فارس

ارسال نظر