بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

جزئیات دیدار شمخانی و وزیر خارجه قطر

در دیدار وزیر خارجه قطر، علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء ذکر کرد و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلند مدت به راحتی در ایران سرمایه گذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۸۲

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر که به تهران سفر کرده است بعداز ظهر چهارشنبه با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و منطقه ای، آخرین تحولات سیاسی و امنیتی و همچنین بررسی برخی پرونده‌های خاص گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و نقش محوری همسایگان در روابط خارجی کشورمان تصریح کرد؛ سیاست دائمی ایران در قبال همسایگان توسعه روابط همه جانبه و راهبردی، توام با حسن همجواری است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از تروریسم و صهیونیسم به عنوان دو عنصر اصلی ایجاد ناامنی در منطقه یاد کرد و افزود: هر ائتلافی با رژیم صهیونیستی و لو غیر امنیتی و غیر نظامی ثبات و امنیت منطقه را تهدید خواهد کرد.

شمخانی، با بیان اینکه رفتار ایران در منطقه نشان داده که جمهوری اسلامی همواره به امنیت جمعی و حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها به عنوان یک راهبرد دائمی اهتمام داشته است؛ خاطر نشان کرد: محکومیت اشغال کویت توسط صدام و حمایت از قطر در مقابله با زیاده خواهی و زور گویی برخی کشور‌های منطقه از مصادیق بارز چنین راهبردی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، رویکرد ایران در مذاکرات هسته‌ای را دستیابی به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء ذکر کرد و افزود، تحریم‌های ظالمانه علیه ایران باید به گونه‌ای برداشته شود که همه کشور‌ها بتوانند با حفظ منافع بلند مدت به راحتی در ایران سرمایه گذاری کنند.

وی خاطر نشان کرد: ایران با هدف دستیابی به توافق، دور جدید مذاکرات در وین را آغاز کرد و با اراده جدی تا احقاق حقوق قانونی خود، چون گذشته به دیپلماسی پایبند خواهد بود.

شمخانی، در پایان با اشاره به میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ توسط قطر؛ برای این کشور در برگزاری با شکوه این مسابقات آرزوی موفقیت کرد و بار دیگر آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای همکاری همه جانبه در این زمینه اعلام کرد.

در این دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز با اظهار خرسندی از سفر به ایران بر ضرورت تداوم گفتگو‌های منطقه‌ای برای از میان برداشتن برخی موانع تصنعی و ایجاد شتاب در روابط دو و چند جانبه میان کشور‌ها تاکید کرد.

وی با اشاره به حمایت قاطع قطر از مذاکرات رفع تحریم‌ها افزود: همه طرف‌ها باید هرچه سریع‌تر با پذیرش تعهدات پذیرفته شده در برجام به توافق برگردند.

وی، اصلی‌ترین نیاز منطقه را وجود ثبات پایدار و همکاری‌های همه جانبه برای رفاه و آسایش ملت‌ها عنوان کرد و گفت: شکل گیری توافق در مذاکرات هسته‌ای به طور قطع به نفع افزایش ثبات در منطقه خواهد بود. / جماران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار