جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

خبر «درگیری لفظی جلیلی و لاریجانی» در جلسه مجمع تشخیص کذب است

رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با رد خبر جنجال در جلسه «فوق العاده» مجمع تشخیص بر سر برجام و «درگیری لفظی جلیلی و لاریجانی» این خبر را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۸۱

حسن رحیمی رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جلسه فوق‌العاده مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح روز شنبه ۲۱ خرداد مثل سایر جلسات در فضایی آرام و بدون هرگونه تنش برگزار شد، دستور این جلسه را «بررسی و تعیین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه» اعلام کرد و گفت: در این جلسه، دریابان شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، گزارشی کلی از مسائل جاری منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین آخرین وضعیت مذاکرات احیای برجام پس از صدور قطعنامه شورای حکام و گام‌های متقابل ایران در اجرای مصوبه مجلس ارائه کردند که اعضای مجمع نیز صرفا شنونده بودند و هیچ گفت‌وگویی بین اعضا با یکدیگر در این‌باره شکل نگرفت.

 

وی افزود: اساساً موضوعاتی مثل خروج ایران از NPT نیز از سوی هیچیک از اعضای محترم مجمع در این جلسه مطرح نشد.

 

رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام از رسانه‌ها خواست با رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای و موازین حقوقی و پرهیز از پرداختن به شایعات و مطالب نامعتبر، پیش از انتشار گمانه‌ها، موضوعات را از مرکز رسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام پیگیری کنند تا موجبات تشویش اذهان عمومی فراهم نشود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار