سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حمله معترضان به مقر ریاست جمهوری سریلانکا

حمله معترضان به مقر ریاست جمهوری سریلانکا معترضان سریلانکایی با حمله به مقر ریاست جمهوری کشورشان، خواستار استعفای رئیس جمهور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال بالاگرفتن اعتراضات در سریلانکا، معترضان با هجوم به مقر ریاست جمهوری این کشور، ورودی اقامتگاه گوتابایا راجاپاکسا رئیس جمهور را در هم شکستند.

 

شاهدان عینی از پایتخت سریلانکا اعلام کردند که صدای شلیک گلوگه از اطراف مقر ریاست جمهوری به گوش می‌رسد.

 

ده‌ها هزار معترض روز شنبه 9 جولای در کلمبو پایتخت سریلانکا تجمع کرده و در اعتراض به شرایط اقتصادی خواستار استعفای رئیس جمهور کشورشان شدند.

 

معترضان در خیابان‌های اطراف مقر ریاست جمهوری سریلانکا با پلیس این کشور درگیر شدند و پلیس نیز برای عقب راندن معترضان اقدام به شلیک گاز اشک آور و استفاده از ماشین‌های آبپاش کرد، اما معترضان توانستند به مقر ریاست جمهوری سریلانکا حمله کنند و ورودی اقامتگاه راجاپاکسا را بشکنند.

 

در حال حاضر مشخص نیست که رئیس جمهور سریلانکا در کجا قرار دارد اما خبرگزاری فرانسه در خبری فوری اعلام کرده است که رئیس جمهور سریلانکا به مکان نامعلومی گریخته است.

 

منابع بیمارستانی سریلانکا هم اعلام کرده‌اند که تاکنون 14 نفر بر اثر شدت جراحات در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار