کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

مدارک بین المللی ژل و بوتاکس آرایشگران تقلبی است

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شوش گفت: آموزش خدمات پزشکی نظیر تزریق ژل، بوتاکس، چربی و... از سوی افراد غیر پزشک جرم بوده و مدارکی که این افراد به آموزش دهندگان می‌دهند، غیرقانونی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۷۴

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ آقای یحیی میثم می‌گوید: تزریق ژل و بوتاکس، چربی، نخ، مزوتراپی و... حتما باید توسط پزشک انجام شود و انجام آن از سوی غیر پزشکان مداخله در امور پزشکی تلقی شده و شخص غیرپزشک مرتکب جرم شده است.

مداخله در امور پزشکی از سوی افراد غیر پزشک احتمال عارضه را به شدت افزایش داده و گاهی منجر به عوراض جبران ناپذیر خواهد شد.

میثم گفت: اخذ رضایت نامه قبل از تزریق ژل، چربی، بوتاکس و... از سوی افراد غیر پزشک نه تنها آن‌ها را از جرم انجام شده مبرا نمی‌کند بلکه سند معتبری جهت تایید جرم اتفاق افتاده در مرکز مربوطه است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شوش در پایان از عموم مردم درخواست کرد هر گونه فعالیت غیرمجاز و مشکوک را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند و سلامتی خود را به خطر نیاندازند. /باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر