طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

ماجرای تولید ۱ میلیون خودرو توسط شرکت ماکارونی ساز

ماجرای تولید ۱ میلیون خودرو توسط شرکت ماکارونی ساز امید قالیباف سخنگوی وزارت صنعت در خصوص تولید یک میلیون خودرو توسط یک شرکت تولید کننده ماکارونی به ارائه توضیحاتی پرداخت. وی تأکید کرد که این تفاهمنامه منحصر به گروه صنعتی نیست بلکه در راستای سیاست‌های وزارت صنعت در حمایت از سرمایه گذاری هلدینگ‌های بزرگ در بخش‌های مختلف تولیدی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۸۳

به گزارش «راهبرد معاصر»؛امید قالیباف سخنگوی وزارت صنعت در خصوص تولید یک میلیون خودرو توسط یک شرکت تولید کننده ماکارونی به ارائه توضیحاتی پرداخت.

وی با بیان اینکه در بهار سال گذشته تعدادی از هلدینگ های بزرگ تولیدی و سرمایه گذاری تفاهمنامه ای را با وزارت صنعت منعقد کردند، گفت: این تفاهمنامه در چارچوب اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و برای توسعه سرمایه گذاری اجرایی شده است.

سخنگوی وزارت صنعت افزود: گروه سرمایه گذاری زر پیشنهاد 4 میلیارد دلاری را برای سرمایه گذاری در حوزه های حمل و نقل، غذایی، پتروشیمی و خودرو را مطرح کرده بود که در قالب آن در بخش خودرو پیشنهاد سرمایه گذاری یک میلیارد و 900 میلیون یورویی برای تولید یک میلیون خودرو شامل 600 هزار خودروی سواری، 200 هزار هیبریدی و 200 هزار خودروی سنگین مطرح شده است.

قالیباف با اشاره به اینکه بررسی کارنامه عملکردی گروه صنعتی زر نشان می داد این گروه در دهه 60 به ساخت قطعات خودرو از جمله سرسیلندر و میل لنگ اقدام کرده بود و همین امر حکایت از تجربه مناسب این واحد صنعتی داشت گفت: به همین منظور تیرماه 1400 مجوز تولید خودرو برای این گروه صادر شد و در حال حاضر با تخصیص زمین خط تولید در حال آماده سازی است.

وی تأکید کرد که این تفاهمنامه منحصر به گروه صنعتی نیست بلکه در راستای سیاست های وزارت صنعت در حمایت از سرمایه گذاری هلدینگ های بزرگ در بخش های مختلف تولیدی صورت گرفته است. / تسنیم

کلمات کلیدی: وزارت صنعت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار