ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر قیمت سکه امروز دوشنبه ۲۴ آذر/ افزایش شدید قیمت + جدول و جزئیات آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ فروش فوری و پیش‌فروش ایران خودرو/ ثبت‌نام از امروز آغاز شد قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ + جدول شایعات واریز سود سهام عدالت قبل از یلدا تکذیب شد افزایش تعرفه تلفن همراه + جزئیات جدید قیمت مکالمه و پیامک قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی اعلام شد 

خاندوزی: مجلس برای کنترل تورم به دولت کمک کند

وزیر اقتصاد با بیان اینکه لایحه دو فوریتی جدیدی برای بازگشت نرخ ارز محاسباتی گمرک به نرخ ۴۲۰۰ تومان به مجلس ارائه شده است، گفت: با توجه به تاثیر این موضوع بر قیمت تمام شده تولید امیدوار هستیم مجلس با فوریت این لایحه موافقت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت لایحه دو فوریتی بازگشت نرخ ارز محاسباتی گمرک از نرخ ETS به 4200 تومان گفت: لایحه قبلی که شامل موارد دیگری نیز بود به مجلس ارائه شد اما دو فوریت آن مورد موافقت نمایندگان مجلس قرار نگرفت.

 

وی افزود: پس از آنکه مجلس شورای اسلامی دو فوریت لایحه قبلی دولت که در موضوع اصلاح نرخ ارز محاسباتی گمرک و برخی موارد دیگر بودجه سال 1401 را رد کرد، به جهت اهمیت ویژه این موضوع برای دولت، مجددا یک لایحه دو فوریتی مستقل و تنها متمرکز بر موضوع بازگشت نرخ محاسباتی گمرک از نرخ ETS به 4200 تومان به تصویب هیئت دولت رسیده است.

 

وزیر اقتصاد ادامه داد: اهمیت این مسئله از این جهت است که نرخ محاسباتی ارز در گمرک تاثیر بالایی در هزینه تمام شده تولید دارد و برای آنکه قیمت‌ها در سال 1401 بیش از این افزایش پیدا نکند دولت تصمیم به بازگشت نرخ محاسباتی گمرک به نرخ سال گذشته گرفته است.

 

وی با بیان اینکه لایحه دو فوریتی جدید با امضای رییس جمهور به مجلس ارسال شده است، گفت: به محض اینکه اعلام وصول این لایحه از سوی هیئت رییسه مجلس انجام شود، این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 

وی با اشاره به لزوم همراهی مجلس با دولت در شرایط اقتصادی کشور، گفت: با توجه به تاثیری که این لایحه بر قیمت تمام شده بنگاه‌های تولیدی دارد، امیدوار هستیم مجلس با دو فوریت آن موافقت کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار