شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

رونمایی از خودرو‌های اقتصادی داخلی در مردادماه

رونمایی از خودرو‌های اقتصادی داخلی در مردادماه معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت با بیان این که ایران خودرو و سایپا خودرو‌های اقتصادی خود را از اوایل مرداد ماه بصورت رسمی رونمایی خواهند کرد گفت: تا شهریور ۱۴۰۱ واردات خودرو انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، منوچهر منطقی افزود: بدنبال تاکید رئیس جمهور بر تولید خودروی اقتصادی و همچنین تقاضای نیمی از خریداران خودرو برای این خودروهای کم هزینه، وزارت صمت تصمیم گرفت تا علاوه بر واردات خودروهای اقتصادی, خودروسازان داخلی هم برای تولید این خودروها برنامه ریزی داشته باشند و از اویل مرداد 1401 نخستین خودروهای اقتصادی تولید داخل را رونمایی کنند.

وی سه مسیر را برای تامین خودروی اقتصادی عنوان کرد و گفت: نخستین مسیر تولید خودروهای اقتصادی داخلی است که خودروسازان این امر را محقق می کنند؛ دومین راه پیشنهادی طراحی محصول اقتصادی از سوی خودروسازهای بزرگ خارجی است تا نمونه طراحی شده در داخل کشور تولید کنیم و مسیر سوم واردات همراه با همکاری با سایر خودروسازهای جهانی است ضمن اینکه ما از همه ظرفیت ها برای تولید خودروهای اقتصادی استفاده می کنیم.

منطقی در مورد آیین نامه واردات خودرو هم گفت: این آیین نامه تدوین شده و در دست بررسی توسط هیئت دولت است تا آن را ابلاغ کند و البته قبل از اجرا ما با صنعتگران و واردکنندگان, جلسه توجیهی برگزار خواهیم کرد.

وی گفت: در آیین نامه تدوین شده, واردات خودروهای دست دوم امکان پذیر نیست همچنین برای خودروهای اقتصادی مشوق هایی در نظر گرفته شده است به عنوان مثال از بین 5 محصول اگر یک محصول تقاضای 50 درصدی داشته باشد برای آن محصول مشوقی تعیین می شود که با قیمت نهایی پایین تری بدست مصرف کننده برسد.

منطقی هدف از تدوین آیین نامه را ورادات خودروهای اقتصادی برای اقشار کم درآمد جامعه دانست و افزود: محدودیتی برای واردات تعیین نشده و شاخص های فنی مانند خدمات پس از فروش و قابلیت های محصول در نظر گرفته شده است. همچنین وارد کنندگان باید از کشورهایی که خودروهای به روزی دارند، واردات را انجام دهند.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت, واردات خودرو را عامل ارتقاء صنعت داخلی دانست و گفت:‌ اجرایی شدن این آیین نامه منوط به مصوبه هیئت دولت است ضمن اینکه بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته, تا شهریور 1401 واردات خودرو انجام می شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار