معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم
اخبار فرهنگیان

معلمان کم کار تذکر می گیرند

به گفته معاون آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از مهرماه امسال کارنامه معلم صادر خواهد شد و عملکرد معلمین در طول هفته ماه و سال بررسی و به خودشان اعلام می شود که برابر با نمرات مستمر در سامانه خواهد بود و معلمین پرکار تشویق و کم کار ها نیز توصیه و تذکر می گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد جمالی معاون آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران با بیان برنامه های در دست اقدام این اداره کل اظهار کرد: همزمان با هم چند کار انجام می‌دهیم کلاس های جبرانی در استان در حال برگزاری است اولین استانی هستیم که قبل از موعد کشوری کلاس های جبرانی را شروع کردیم.

معاون آموزش و پرورش استان گفت: بازدید های مستمری از پایگاههای تابستانی در استان داریم که اقدامی بی‌نظیر بوده و تیم‌هایی مشخص شده که از پایگاه های استان بازدید داشته باشند، ۲۰ درصد دانش آموزان تحت پوشش هستند که سعی می‌کنیم رقم از نرم کشوری بالاتر باشد همچنین کلاسها به صورت رایگان برگزار می‌شود.

این مسئول در آموزش و پرورش استان گفت: نشستی با رئیس دانشگاه یاسوج در خصوص توانمندسازی معلمان برگزار کردیم در سه شهرستان بزرگ استان برای ۱۹ عنوان درسی 2300 معلم توسط استادان دانشگاه یاسوج آموزش داده خواهند شد.

جمالی افزود: از نیمه دوم مردادماه در بویراحمد و از شهریورماه در گچساران این کلاس‌ها برگزار می‌شود و گواهی حضور آنها در رتبه بندی اثرگذار خواهد بود و همچنین برای این حضور گواهی ضمن خدمت صادر می شود.

معاون آموزش و پرورش استان به اقدامات دیگر اشاره کرد و گفت: از مهرماه امسال کارنامه معلم صادر خواهد شد و عملکرد معلمین در طول هفته ماه و سال بررسی و به خودشان اعلام می شود که برابر با نمرات مستمر در سامانه خواهد بود و به رویت خانواده ها می‌رسد و مدیر مدرسه آن را امضا کرده و معلمین پرکار تشویق و کم کار ها نیز توصیه و تذکر می گیرند.

این معاون آموزش و پرورش به موضوع طرح مهر در استان اشاره کرد و گفت: در خصوص کمیته مهر تاکنون ۲۳ جلسه در سطح استان تا خردادماه داشته‌ایم جلسات به صورت مستمر در سطح استان و در سطح شهرستان و در مناطق در حال اجراست.

وی با بیان اینکه سال متفاوتی را در استان خواهیم داشت گفت: از چند جهت سال متفاوتی خواهیم داشت اول اینکه اجازه نمی‌دهیم هیچ دبیر غیر تخصصی در استان تدریس کند در حالی که در سنوات گذشته در سکوت رسانه ها معلم عربی درس جامعه شناسی تدریس می کرد! و نتیجه را دیدیم و رسانه ها نیز در این خصوص ساکت بودند.

جمالی یادآور شد: مسیر آموزش و پرورش منحرف شده بود، لذا سعی خواهیم کرد کارها روی روال منطقی باشد دبیر تخصصی جز در موارد اضطرار نخواهیم داشت اگر هم دبیر تخصصی وجود نداشته باشد حتما از دبیران مرتبط استفاده خواهیم کرد مثلاً اگر دبیر فیزیک نداشته باشیم به صورت اضطرار از دبیر ریاضی می‌خواهیم تا این کمبود را پوشش دهد.

وی گفت: سازماندهی و ساماندهی متفاوتی را برای مهرماه آغاز خواهیم کرد و هیچ دانش‌آموزی نباید بدون مدرسه و هیچ مدرسه‌ای هم نباید بدون معلم باشد امیدوارم تا ۱۵ شهریورماه سازماندهی ما کامل بسته باشد و دغدغه‌ای برای اول مهر نداشته باشیم جزو این که دانش آموزی خود مراجعه نکرده باشد./فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
0
0
از تمام لحاظ فقیری ، که اینگونه سخن می گویی البته توقعی بیشتر از این از تو نیست
آخرین اخبار