سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی
اخبار فرهنگیان

معلمان کم کار تذکر می گیرند

معلمان کم کار تذکر می گیرند به گفته معاون آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از مهرماه امسال کارنامه معلم صادر خواهد شد و عملکرد معلمین در طول هفته ماه و سال بررسی و به خودشان اعلام می شود که برابر با نمرات مستمر در سامانه خواهد بود و معلمین پرکار تشویق و کم کار ها نیز توصیه و تذکر می گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر محمد جمالی معاون آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران با بیان برنامه های در دست اقدام این اداره کل اظهار کرد: همزمان با هم چند کار انجام می‌دهیم کلاس های جبرانی در استان در حال برگزاری است اولین استانی هستیم که قبل از موعد کشوری کلاس های جبرانی را شروع کردیم.

معاون آموزش و پرورش استان گفت: بازدید های مستمری از پایگاههای تابستانی در استان داریم که اقدامی بی‌نظیر بوده و تیم‌هایی مشخص شده که از پایگاه های استان بازدید داشته باشند، ۲۰ درصد دانش آموزان تحت پوشش هستند که سعی می‌کنیم رقم از نرم کشوری بالاتر باشد همچنین کلاسها به صورت رایگان برگزار می‌شود.

این مسئول در آموزش و پرورش استان گفت: نشستی با رئیس دانشگاه یاسوج در خصوص توانمندسازی معلمان برگزار کردیم در سه شهرستان بزرگ استان برای ۱۹ عنوان درسی 2300 معلم توسط استادان دانشگاه یاسوج آموزش داده خواهند شد.

جمالی افزود: از نیمه دوم مردادماه در بویراحمد و از شهریورماه در گچساران این کلاس‌ها برگزار می‌شود و گواهی حضور آنها در رتبه بندی اثرگذار خواهد بود و همچنین برای این حضور گواهی ضمن خدمت صادر می شود.

معاون آموزش و پرورش استان به اقدامات دیگر اشاره کرد و گفت: از مهرماه امسال کارنامه معلم صادر خواهد شد و عملکرد معلمین در طول هفته ماه و سال بررسی و به خودشان اعلام می شود که برابر با نمرات مستمر در سامانه خواهد بود و به رویت خانواده ها می‌رسد و مدیر مدرسه آن را امضا کرده و معلمین پرکار تشویق و کم کار ها نیز توصیه و تذکر می گیرند.

این معاون آموزش و پرورش به موضوع طرح مهر در استان اشاره کرد و گفت: در خصوص کمیته مهر تاکنون ۲۳ جلسه در سطح استان تا خردادماه داشته‌ایم جلسات به صورت مستمر در سطح استان و در سطح شهرستان و در مناطق در حال اجراست.

وی با بیان اینکه سال متفاوتی را در استان خواهیم داشت گفت: از چند جهت سال متفاوتی خواهیم داشت اول اینکه اجازه نمی‌دهیم هیچ دبیر غیر تخصصی در استان تدریس کند در حالی که در سنوات گذشته در سکوت رسانه ها معلم عربی درس جامعه شناسی تدریس می کرد! و نتیجه را دیدیم و رسانه ها نیز در این خصوص ساکت بودند.

جمالی یادآور شد: مسیر آموزش و پرورش منحرف شده بود، لذا سعی خواهیم کرد کارها روی روال منطقی باشد دبیر تخصصی جز در موارد اضطرار نخواهیم داشت اگر هم دبیر تخصصی وجود نداشته باشد حتما از دبیران مرتبط استفاده خواهیم کرد مثلاً اگر دبیر فیزیک نداشته باشیم به صورت اضطرار از دبیر ریاضی می‌خواهیم تا این کمبود را پوشش دهد.

وی گفت: سازماندهی و ساماندهی متفاوتی را برای مهرماه آغاز خواهیم کرد و هیچ دانش‌آموزی نباید بدون مدرسه و هیچ مدرسه‌ای هم نباید بدون معلم باشد امیدوارم تا ۱۵ شهریورماه سازماندهی ما کامل بسته باشد و دغدغه‌ای برای اول مهر نداشته باشیم جزو این که دانش آموزی خود مراجعه نکرده باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱
0
0
از تمام لحاظ فقیری ، که اینگونه سخن می گویی البته توقعی بیشتر از این از تو نیست