فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

وعده دولت عملی شد/ ۳۸ درصد مشترکان برق پاداش گرفتند

وزیر نیرو با اشاره به وفای به عهد دولت در خصوص پاداش به مشترکان صرفه‌جو، گفت: بر اساس قبوضی که از ابتدای خردادماه تاکنون صادر شده حدودا ۳۸ درصد مشترکان برق موفق به دریافت پاداش صرفه‌جویی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو با اشاره به پایداری کامل شبکه برق، اظهار داشت: روز گذشته حداکثر میزان تولید و مصرف را با رقم 68 هزار و 107 مگاوات در کشور شاهد بودیم که این رقم نسبت به سال گذشته 9 درصد رشد داشته است.

وی مهم‌ترین علت موفقیت صنعت برق را تا امروز، همکاری مشترکان دانست و گفت: از بین قبوضی که از ابتدای خردادماه تاکنون صادر شده حدودا 38 درصد مشترکان پاداش صرفه‌جویی دریافت کردند و به این معنی است که این مقدار از مشترکان توانسته‌اند مصارف خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهند.

وزیر نیرو با اشاره به تدابیر دولت سیزدهم برای جلوگیری از خاموشی‌ها، گفت: در بخش تعمیرات و توسعه نیروگاه‌ها برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفت تا بتوانیم تامین‌کننده برق مورد نیاز برای مصرف‌کنندگان باشیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از 6 هزار مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شده است، ادامه داد: تعمیرات نیروگاهی در یک برنامه‌ریزی منسجم تا پایان اردیبهشت‌ماه به اتمام رسید و تمام نیروگاه‌ها به مدار تولید بازگشتند.

محرابیان با دعوت از مردم برای استمرار صرفه‌جویی و مدیرت مصرف برق اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با این سطح از همکاری، تابستانی با کمترین مشکلات را پشت سر بگذاریم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار