سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند ارتش: رژیم یاغی و جنایتکار صهیونی تهدید جدی علیه بشریت است عارف: مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است/ تصمیم مقتضی را می‌گیریم قالیباف: شورای عالی راهبری برنامه هفتم باید موانع اجرای قانون را رفع کند انتقاد یک نماینده از وضعیت مراکز درمانی دولتی/تذکر درباره زیر‌میزی‌ها امیر ایرانی: تبلیغ دشمن خللی در اراده نیرو‌های مسلح ایجاد نمی‌کند جزئیات برگزاری جلسه سران قوا به ریاست پزشکیان قالیباف: احتمال جنگ وجود دارد؛ باید قوی شویم پزشکیان: ایران آماده کمک به سیل‌زدگان پاکستان است وحشت اسرائیل و آمریکا از موشک‌های آخرالزمانی ایران علم‌الهدی: هدف دشمن از مکانیزم ماشه، تخریب روحیه مردم و جبهه اقتصادی است مقتدایی: مکانیسم ماشه، اثرگذاری جدیدی نخواهد داشت

آیا حضور بایدن در منطقه از سر اقتدار است؟

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا، به بررسی چرایی حضور بایدن به این منطقه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 14
کد خبر: ۱۴۲۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه غرب آسیا گفت: بایدن به خاطر اینکه کشورش با بحران انرژی مواجه شده برای گدایی نفت به منطقه آمده است.

 

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا تلاش دارد با اقداماتش در منطقه غرب آسیا آینده اروپا را نیز در حوزه مسائل منطقه‌ای به نفع کشورش تغییر دهد و با اقدامات خود فضا را برای اروپا هم تنگ کند.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکا از تخاصم روسیه با تعدادی از کشورهای اروپایی به نفع خودش استفاده می‌کند و علاوه بر این بایدن به دنبال تقویت ایران‌هراسی در منطقه است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به شدت با دخالت بیگانگان در مسائل منطقه مخالفت می‌‌کند و این را یک اصل اساسی می‌داند که باید امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه حفظ و حراست شود.

 

وی افزود: آمریکا همچنان سیاست دستیابی به گاوهای شیرده را در برخی از کشورهای عربی و منطقه دنبال می‌کند و به دنبال دوشیدن شیر از این گاوهای شیرده است.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حضور بایدن در منطقه نه از سر اقتدار بلکه از سر نگرانی از آینده است و از سر استیصال امروز رو به منطقه غرب آسیا آورده است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: توصیه ما به کشورهای منطقه این است که کمک کنند تا بیگانگان از منطقه بروند نه اینکه به حضور و فتنه‌گری بیگانگان کمک کنند. ایران در لحظات سخت از همسایگان خود به خوبی حمایت کرده و می‌کند./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار