تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

تعرض ترامپ به یک روزنامه‌نگار در دهه ۹۰

یک روزنامه‌نگار اقرار کرده که در دهه ۹۰ میلادی، «دونالد ترامپ» و رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» او را مورد تعرض قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر,  «الیزابت جین کارول» نویسنده و روزنامه‌نگار اقرار کرد که در دهه ۹۰ دونالد ترامپ و «لسلی مونوِس» رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» به وی تجاوز کرده‌اند.

 

«الیزابت جین کارول» در مجله «نیویورک مَگزین» مطلبی تحت عنوان «مردان به چه درد ما می‌خورند؟» نوشته و در بخشی از آن به تجاوز «دونالد ترامپ» و «لسلی مونوِس» رئیس پیشین شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» در دو رویداد مجزا در دهه ۹۰ میلادی اشاره کرده است.

 

کارول در این مطلب در بخشی با عنوان «فهرست شنیع‌ترین مردان زندگی من» به ذکر جزئیات تعرض دونالد ترامپ پرداخته و می‌گوید این تجاوز در اتاق لباس «برگ دورف گودمن» و در اواخر سال ۱۹۹۵ یا اوایل ۱۹۹۶ بوده است.

 

وی در ادامه می‌نویسد: ما نسل خاموشان هستیم. حتی نمی‌توانیم صدای جویدن آدامس‌هایمان دربیاید. هرچه پیش می‌آید، مجبوریم آن را به باد خنده گرفته و زندگی کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر