عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تعرض ترامپ به یک روزنامه‌نگار در دهه ۹۰

یک روزنامه‌نگار اقرار کرده که در دهه ۹۰ میلادی، «دونالد ترامپ» و رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» او را مورد تعرض قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر,  «الیزابت جین کارول» نویسنده و روزنامه‌نگار اقرار کرد که در دهه ۹۰ دونالد ترامپ و «لسلی مونوِس» رئیس سابق شبکه «سی‌بی‌اس» به وی تجاوز کرده‌اند.

 

«الیزابت جین کارول» در مجله «نیویورک مَگزین» مطلبی تحت عنوان «مردان به چه درد ما می‌خورند؟» نوشته و در بخشی از آن به تجاوز «دونالد ترامپ» و «لسلی مونوِس» رئیس پیشین شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» در دو رویداد مجزا در دهه ۹۰ میلادی اشاره کرده است.

 

کارول در این مطلب در بخشی با عنوان «فهرست شنیع‌ترین مردان زندگی من» به ذکر جزئیات تعرض دونالد ترامپ پرداخته و می‌گوید این تجاوز در اتاق لباس «برگ دورف گودمن» و در اواخر سال ۱۹۹۵ یا اوایل ۱۹۹۶ بوده است.

 

وی در ادامه می‌نویسد: ما نسل خاموشان هستیم. حتی نمی‌توانیم صدای جویدن آدامس‌هایمان دربیاید. هرچه پیش می‌آید، مجبوریم آن را به باد خنده گرفته و زندگی کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار