رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اظهار نظر سناتور آمریکا درباره برجام

اظهار نظر سناتور آمریکا درباره برجام کریس مورفی سناتور آمریکایی دوشنبه شب در گفت وگو با رسانه‌های منطقه گفت که امیدوارم همچنان فرصت به بازگشت به توافق هسته‌ای وجود داشته باشد، چرا که این تصمیم بهترین گزینه برای آمریکا و منطقه است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۲۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر،مورفی در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه الجزیره قطر افزود: به خاطر اقدامات ترامپ و تصمیم وی به خروج از توافق هسته‌ای با ایران، ما در یک لحظه حساس با تهران به سر می‌بریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مصر پرداخت و گفت که اگر دولت قاهره زندانیان سیاسی را آزاد نکند،   شاید کنگره کمک‌های آمریکا به این کشور را قطع یا آن را کاهش دهد.

همچنین جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا هفته گذشته گفت: همچنان اعتقاد داریم که توافق هسته‌ای بهترین راه برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به کشوری هسته‌ای است و این کشور باید از فرصت توافق استفاده کند.
اذعان مورفی به این که برجام همچنان بهترین راه هست، پس از آن بیان می شود که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در مقاله‌ای در روزنامه واشنگتن پست از اقدامات دولت پیشین این کشور در مورد برنامه هسته ای ایران انتقاد و اذعان کرد که برجام در واقع «کارساز» بود./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: آمریکا برجام
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار