با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

افزایش ۶ برابری بیماران مبتلا به کرونا

باتوجه به افزایش مبتلایان به کرونا و کمتر رعایت شدن پروتکل‌های بهداشتی، مراجعان سرپایی کرونا ۶ برابر بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۳۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 22
کد خبر: ۱۴۳۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر حمیدرضا جماعتی درباره آخرین وضعیت کرونا در کشور، گفت: تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور که به صورت سرپایی مراجعه می‌کنند نسبت به هفته قبل تقریبا دو برابر و نسبت به چندین هفته قبل حدود ۶ برابر بیشتر شده است. با توجه به اینکه تعداد موارد بستری نیز بیش از ۱.۶ برابر افزایش داشته است، در نتیجه تعداد مرگ و میرهای روزانه هم دو رقمی شده است و پیش‌بینی این است که این روند تا حدود سه هفته آینده ادامه داشته باشد.

مرگ و میر کمتر مبتلایان اُمیکرون نسبت به دلتا

وی افزود: البته با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد سویه‌ای که در کشور ما وجود دارد، مشابه کشورهای دیگر BA۵ است، میزان مرگ و میر به دلیل اینکه درگیری سیستم تنفسی (طوفان سیتوکاینی) در ابتلا به این سویه نسبت به سویه دلتا بسیار کمتر است؛ به همین دلیل میزان مرگ و میر در این سویه‌های جدید کمتر است.

سرایت پذیری BA۵ تا ۶ برابر بیش از دلتاتاکید ویژه بر پوشش ماسک و تکمیل واکسیناسیون کرونا

او تاکید کرد: البته نباید فراموش کنیم که قدرت سرایت‌زایی زیرسویه BA۵ بسیار بالا است؛ به شکلی که هر یک فرد مبتلا قابلیت انتقال ویروس به حدود ۱۸ نفر را دارد و این درحالی است که در سویه دلتا قابلیت سرایت پذیری بیماری حدودا ۳ بود و هر یک نفر مبتلا به ویروس کرونای دلتا می‌توانست سه نفر را آلوده کند. سرایت‌زایی بالای زیرسویه BA۵ سبب درگیری تعداد افراد بیشتری می‌شود و افراد با سن بالا،‌ بیماران زمینه‌ای، کسانی که نقص سیستم ایمنی دارند، کسانی که واکسن نزدند و... در ریسک بالاتری از ابتلا، بستری شدن و مرگ و میر قرار دارند؛ از این رو پیشنهاد اکید ما همچنان استفاده از ماسک و تزریق دزهای یادآور واکسن است تا بتوان حدود زیادی از بستری شدن و مرگ و میر افراد مبتلا جلوگیری کرد.

دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا، اظهار کرد: تمام کسانی که بیش از ۱۸ سال سن دارند و از تزریق آخرین دز واکسن‌شان بیش از شش ماه گذشته است می‌بایست برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا مراجعه کنند.

موج هفتم به قله می‌رسد

وی با اشاره به شکل‌گیری موج هفتم کرونا در کشور، تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی متخصصین اپیدمیولوژی اگر اقدامات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و تزریق دزهای یادآور واکسن انجام شود، پیکی مشابه آنچه که در اسفندماه ۱۴۰۰ در مورد امیکرون و در یا تابستان سال قبل با دلتا تجربه کردیم را مجددا تجربه نخواهیم کرد و به نظر می‌رسد با توجه به اینکه بیماری با BA۵ ملایم‌تر است، بتوانیم با کمترین میزان مرگ و میر از قله عبور کنیم. با توجه به مطالعات صورت گرفته به نظر می‌رسد این پیک با شیب کمی از مرگ و میر تا چند هفته آینده سپری شود. زمانبندی پیش‌بینی شده این است که تقریبا تا اکتبر پیک را تجربه کنیم و پس از آن منحنی به سمت پایین پیش برود.

او ادامه داد: ان‌شاءالله تجربه تلخ مرگ و میرهای سه رقمی ناشی از کرونا را در این موج تجربه نخواهیم کرد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار