اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

«ذوالنور» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شد

مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در آخرین سال کاری دوره دهم شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  انتخابات هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز پس از کش و قوس‌های فراوان برگزار شد و در نهایت ذوالنور بر کرسی ریاست نشست.

 

قرار بود انتخابات هیات رئیسه این دوره کمیسیون، هفته گذشته برگزار شود که به دلیل تاخیر تعدادی از اعضای کمیسیون برای حضور در جلسه و به گفته رحیمی عضو این کمیسیون، آبستراکسیون تعدادی از اعضای این کمیسیون انتخابات به این هفته موکول شد.

 

کاندیداهای ریاست این کمیسیون فلاحت‌پیشه، ذوالنور، کواکبیان و بروجردی بودند که کواکبیان به نفع فلاحت‌پیشه و بروجردی به نفع ذوالنور انصراف داد، البته امروز خبرهایی از راهروی مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاندیداتوری مجدد بروجردی آمد که او در گفت‌وگو با ایسنا تاکید کرد که تصمیمی برای کاندیداتوری ندارد و معتقد است که حفظ انسجام کمیسیون از حضور افراد مهم‌تر است.

 

فلاحت‌پیشه کاندیدای مورد حمایت فراکسیون امید و ذوالنور کاندیدای مورد حمایت فراکسیون ولایی بود البته به نظر می‌رسد که همچون سایر انتخابات در ارکان مختلف مجلس شورای اسلامی، نقش نمایندگان عضو فراکسیون مستقلین در انتخاب هیات رئیسه کمیسیون امنیت تاثیرگذار بوده است.

 

سال گذشته فلاحت‌پیشه توانست بعد از ۱۴ سال ریاست بروجردی بر این کمیسیون -یعنی از مجالس هشتم، نهم در دو سال اول مجلس دهم- بر صندلی کمیسیون امنیت ملی تکیه زند، اما اعضای کمیسیون به فلاحت‌پیشه برای ادامه ریاست در آخرین سال کاری مجلس دهم اعتماد نکردند و ذوالنور جانشین او شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار