مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون «امنیت ملی» مجلس

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس جزئیات و پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیأت رئیس کمیسیون امنیت ملی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که خواست نامش منشتر نشود ، جزئیات و پشت پرده عدم برگزاری انتخابات هیأت رئیس کمیسیون امنیت ملی را تشریح کرد.

 

وی در این رابطه اظهار داشت: قرار بود انتخابات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز با حضور اعضای کمیسیون برگزار شود.

 

وی افزود: بر این اساس، علاالدین بروجردی و مجتبی ذوالنوری به همراه طرفداران خود جلسه‌ای راس ساعت 13:30 امروز برگزار کردند تا بر این اساس توافقی انجام شود. قرار هم بود تا رای گیری استمزاجی صورت گیرد و هر کسی از این دو نفر رای بیشتری کسب کرد فرد دیگری را حمایت کند.

وی ادامه داد: این موارد انجام شد و راجع به رئیس، نواب رئیس، دبیران و سخنگو بحث‌های لازم تا ساعت 14:20 صورت گرفت.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای عنوان کرد: در همین حال حشمت‌الله فلاحت پیشه به همراه مصطفی کواکبیان ساعت 14 در محل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافتند و وقتی متوجه شدند 12 نفر در این طرف توافق می‌کنند،‌ وقتی دیدند وضعیت مناسب نیست، با خود گفتند اگر این تعداد در جلسه حضور یابند قطعا همه جایگاه‌های هیأت رئیسه را می‌گیرند لذا جلسه را ترک کرده و آن را به هم زدند.

 

وی بیان کرد: قبل از اینکه گروه علاالدین بروجردی و مجتبی ذوالنوری در جلسه حاضر شوند گروه حشمت‌الله فلاحت پیشه جلسه را ترک کرده بودند تا جلسه به حد نصاب نرسد.

وی بر همین اساس اضافه کرد: تاکنون 12 نفر از اعضا کمیسیون بر سر ریاست مجتبی ذوالنوری یا بروجردی توافق کرده‌اند. اما طرف مقابل حداکثر 11 نفر هستند البته گفته می‌شود رای تعدادی از همین 11 نفر نیز با ذوالنور است.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد: بنابراین آنها محاسبه کردند و تخمین زدند که اگر فلاحت پیشه برای ریاست کاندیدا شود رای نمی‌آورد لذا جلسه را ترک کردند تا این هفته رایزنی کنند.

 

به علت اینکه جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس صرفا روزهای یکشنبه برگزار می‌شود لذا جلسه برگزاری انتخابات هیأت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز به یکشنبه هفته آینده موکول شد.

منبع : فارس

ارسال نظر