معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد

استان تهران در تیر ماه ۸ بار لرزید

بر اساس آمار شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، استان تهران در تیر ماه ۱۴۰۱،8 بار لرزیده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۸۵۰

 

 شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در تیرماه ۱۴۰۱ تعداد ۷۶۹ زمین‌لرزه را ثبت کردند. این زمین‌لرزه‌ها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ‌داده و توسط شبکه‌های لرزه‌نگاری ثبت و تعیین محل شده‌اند. در تیرماه ۱۴۰۱ تعداد ۳۸ زمین‌لرزه با بزرگی بیش از ۴.۰ در داخل کشور توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری به ثبت رسیده است که بزرگ‌ترین آن‌ها دو زمین‌لرزه پیاپی با بزرگی ۶.۱ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت‌های ۰۲:۰۲ و ۰۳:۵۵ بامداد تاریخ ۱۱/‏۰۴/‏۱۴۰۱‬ در حوالی بندر خمیر استان هرمزگان رخ داده‌است.

از لحاظ آماری ۶۰۱ زمین‌لرزه با بزرگی کوچک‌تر از ۳، تعداد ۱۳۰ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۳و۴، تعداد ۳۲ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۴ و ۵ و تعداد ۴ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۵ و۶ و تعداد دو زمین‌لرزه با بزرگی بین ۶ و ۷ بوده‌است. استان هرمزگان با ۲۱۴ زمین‌لرزه ثبت شده بالاترین آمار زمین‌لرزه ثبت شده در تیرماه ۱۴۰۱ را به خود اختصاص داده‌است و پس از آن استان‌های کرمان و خراسان رضوی به ترتیب با ۱۵۳ و ۵۸ زمین‌لرزه قرار دارند. تعداد زمین‌لرزه‌های ثبت شده دستگاهی در تیرماه سال جاری نسبت به ماه قبل حدود ۷.۶ درصد افزایش داشته‌اند و نسبت به تیرماه سال ۱۴۰۰ شاهد افزایش ۱۳.۶ درصدی بوده‌ایم، درحالی‌که نسبت به میانگین زمین‌لرزه‌های ثبت شده دستگاهی ماهانه در بازه ۱۰ ساله اخیر کاهش ۲۸ درصدی داشته‌ایم.

به نقل از دانشگاه تهران، مرکز لرزه‌نگاری کشوری در تیرماه امسال تعداد ۸ زمین‌لرزه در استان تهران ثبت کرد که بزرگترین آنها حوالی فشم با بزرگی ۳.۶ در مقیاس امواج درونی زمین بوده‌ است./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار