آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

جزییات حضور علی باقری در کمیسیون امنیت ملی

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه عصر امروز (یکشنبه) دوم مردادماه با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن تبیین سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، به پرسش‌های نمایندگان پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، فرصت ربایی را یکی از ویژگی‌های دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و اظهار داشت: در سیاست همسایگی، روابط با همسایگان سقف ندارد. باید از همه ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه استفاده کرد تا با تعامل حداکثری با همسایگان بستر لازم برای پیوندهای پایدار و بلندمدت اقتصادی بین کشورهای منطقه فراهم شود.

باقری آشکار شدن ضعف‌های بنیادین یکجانبه گرایی و چالش‌های بزرگ سیاسی و اقتصادی آمریکا در حفظ جایگاه هژمون جهانی را یادآور شد و تصریح کرد: پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای و مجموعه بریکس، قدرت راهبردی و جایگاه ژئواستراتژیک چندجانبه گرایی را به صورتی معنادار، ارتقاء می‌بخشد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به ناکامی رئیس جمهور آمریکا در تحقق اهداف سفرش به منطقه، تاکید کرد: برنامه ریزی اجلاس آستانه به فاصله چند روز پس از سفر ناموفق بایدن به منطقه، نشانه هوشمندی دیپلماسی ایران و نماد برتری گفتمان تعامل منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران است. 

باقری، الگوی تدوین برنامه‌های بلندمدت روابط با قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی را با اهمیت توصیف و تصریح کرد: الگوی برنامه‌های بلندمدت در روابط دوجانبه که در مقطع اخیر علاوه بر چین، روسیه، ونزوئلا و ترکیه را هم دربرگرفت، به پایدارسازی روابط اقتصادی منجر شده و به طور موثر مانع تأثیرگذاری تکانه‌های سیاسی و اقتصادی بین‌المللی بر وضعیت اقتصادی کشور شده و خنثی‌سازی تحریم‌ها را در میدان اقتصاد و تجارت معنا می‌بخشد.

در این نشست معاون سیاسی وزارت امور خارجه به پرسش‌های نمایندگان درباره موضوعات مختلف سیاست خارجی از جمله مذاکرات رفع تحریم‌ها نیز پاسخ داد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار