انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

تداوم عبور بدون محدودیت زائران از مرزها در محرم + جزئیات

تداوم عبور بدون محدودیت زائران از مرزها در محرم + جزئیات رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: در پی توافق‎های انجام شده با وزارت کشور عراق، در ایام محرم نیز زائران ایرانی می‌توانند همچون گذشته بدون هیچ محدودیتی از مرزهای زمینی مهران و شلمچه به صورت انفرادی یا کاروانی عازم شهرهای مقدس نجف و کربلا شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۳۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) با اشاره به در پیش بودن ماه محرم و علاقه دلدادگان حسینی(ع) به زیارت عتبات عالیات عنوان کرد: در پی توافق‎های انجام شده با وزارت کشور عراق، در ایام محرم نیز زائران ایرانی می‌توانند همچون گذشته بدون هیچ محدودیتی از مرزهای زمینی مهران و شلمچه به صورت انفرادی یا کاروانی عازم شهرهای مقدس نجف و کربلا شوند.

 

وی ادامه داد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته بین مقامات ایران و عراق، روند ورود زوار عتبات عالیات به عراق که از زمان برگزاری مراسم عرفه بصورت انفرادی و گروهی در جریان بود، در ایام ماه محرم نیز تداوم خواهد داشت.

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی خاطرنشان کرد: شرایط مورد نیاز عبور از مرزهای زمینی، داشتن گذرنامه معتبر به همراه کارت واکسن کرونا است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار