آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد

رسانه کویتی: امیرعبداللهیان به کویت سفر می‌کند

روزنامه الرای کویت به نقل از سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور خبر داد، بازگشت سطح روابط دیپلماتیک کویت با جمهوری اسلامی ایران و تعیین سفیر در تهران امری طبیعی برای گستردگی روابط دو جانبه محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر محمد ایرانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در گفتگو با این روزنامه کویتی خبر داد، روابط بین دو کشور به ویژه در سطح سیاسی بین مسئولین ایرانی و همتایان کویتی‌ها در سطح بالایی قرار داشته و به حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در آینده نزدیک به کویت سفر خواهد کرد.

به نوشته الرای سخنان سفیر ایران در کویت بعد از تاکید انتصاب بدر عبدالله المنیخ به عنوان سفیر جدید کویت در تهران صورت می‌گیرد.

ایرانی در این رابطه هم تاکید کرد، کویت سفیر خود را معرفی و ما هم موافقت خود را اعلام کردیم، سفیر جدید کویت طی روزهای آتی در به تهران خواهد رسید.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در ادامه هم گفت: روابط بین وزرای امور خارجه دو کشور در سطح عالی بوده و ارتباط مستمری با یکدیگر دارند، که روابط تاریخی بین مردم دو کشور را هم باید به آن افزود، از اینرو روابط فیما بین به سوی بهتر شدن پیش خواهد رفت.

این روزنامه به نقل از سفیر ایران پیش بینی کرد، برخی از مسئولین کویتی هم به زودی به تهران سفر کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار